Зеленський планує звільняти голів облдержадміністрацій після виборів

09:01, 30.10.2020
Зеленський планує звільняти голів облдержадміністрацій після виборів

Володимир Зеленський звільнятиме голів ОДА через незадовільні результати роботи.

Офіс президента запланував кадрові зміни у керівництві облдержадміністраціями через незадовільні результати роботи. Звільнення посадовців ОДА розпочнуться вже найближчим часом.

 

Як повідомляє «Україна молода», про такі плани Банкової розповів голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко у ефірі "Право на владу" в ніч на п’ятницю.

 

"Я за Офіс не можу сказати, це окрема гілка влади, але наскільки я проінформований, то є проєкти кадрових рішень. Незабаром вони будуть оприлюднені. Там, де за системою показників за рік немає серйозних просувань в голів ОДА, там, я думаю, рішення будуть прийняті", - наголосив пан Корнієнко.

 

За його словами, таке рішення не пов’язане із результатами "Слуги народу" на місцевих виборах. Його причина – суто ефективність роботи ставлеників президента.

 

Раніше стало відомо, що першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова можуть звільнити через незадовільну роботу Банкової з головами обласних держадміністрацій і провал партії "Слуга народу" на місцевих виборах.

 

Як повідомляла «УМ», провладна партія «Слуга народу» фактично програла вибори у 14 найбільших містах України.  

 

«Слуги» не змогли здобути перше місце до переважної більшості міськрад 14 великих міст України, а партійні кандидати в мери найбільших міст узагалі не посідають перших і навіть других позицій у більшості великих міст.