Ярош закликав до об‘єднання із «Європейською Солідарністю»

12:28, 15.08.2020
Ярош закликав до об‘єднання із «Європейською Солідарністю»

Ярош закликав до об‘єднання із «Європейською Солідарністю»

Дмитро Ярош закликав державницькі сили об'єднатися навколо «Європейської Солідарності» як найбільшої опозиційної партії. 
 
Як це інформує "УМ", про це Ярош  сказав під час багатотисячної акції проти реваншу п'ятої колони Кремля, яка відбулася у центрі Дніпра в суботу.
 
 
Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош заявив, що  доля держави залежить від об'єднання всіх патріотичних сил. Він сказав журналістам, що підтримує об'єднавчі процеси і вважає логічним гуртуватися навколо партії Петра Порошенка.  
 

Як на мене, йдеться про об’єднання не лише на рівні Дніпра, а на загальноукраїнському рівні, бо від того зараз доля держави знову ж таки залежить. Я підтримую всі об’єднавчі процеси. У зв’язку з тим, що "Європейська Солідарність", я так розумію, тут найрейтинговіша сила, то логічно, щоби люди долучалися з різних середовищ державницьких – і громадських, і політичних, до цієї сили. Зараз не можна ділитися", - заявив Дмитро Ярош, передає телеканал "Еспресо".

 

Він також додав, що  "місцеві вибори мають свою специфіку, але при вибори не мають  заважати протидії реваншу Росії в Україні, не має заважати протидіяти тому популізму тотальному, який існує зараз у владі. Тому ми за єднання однозначно", - наголосив Ярош.

 

Як повідомляла "УМ", днями Дмитро Ярош прокоментував повстання у Білорусі. 

 

Нагадаємо, голова ЦВК Олег Діденко заявив, що на інституцію  здійснювався тиск. з Офісу Президента перед майбутніми місцевими виборами.