Єрмак про розслідування «Схем»: Неправда від початку до кінця

09:44, 14.02.2020
Єрмак про розслідування «Схем»: Неправда від початку до кінця

Новий голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував розслідування програми "Схеми: корупція в деталях", щодо візиту президента Володимира Зеленського до Оману.

 

Про це Андрій Єрмак написав у Facebook  

 

"Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази "за свідченням наших джерел"? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету Схем в тому, що коментувати там нічого.  Це все - неправда від початку і до кінця, і немає жодного об‘єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення", - зазначив голова ОП.

 

Голова Офісу президента додав, що влада готова відповідати на будь-які питання, готова до спілкування з журналістами. "Але хотілося б відповідати на питання, які базуються на фактах, а не припущеннях".

 

Як повідомляла УМ, 13 лютого програма  "Схеми" з'ясували, що Зеленський повернувся з Оману в Київ чартерним літаком Bombardier Global Express 6000 в той же день, коли тим же бортом в Оман прилетів секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.