Разумков назвав зустріч Зеленського з Гройсманом «ознайомчою»

21:59, 26.04.2019
Разумков назвав зустріч Зеленського з Гройсманом «ознайомчою»

Дмитро Разумков (фото: "Фокус")

У команді переможця другого туру виборів президента Володимира Зеленського підтвердили зустріч із прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.
 
Про це розповів спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі "112-Україна".
 
"Насправді така зустріч дійсно, за інформацією, яка у мене є, відбулася. Вона була, по-моєму, позавчора (24 квітня ,- ред.). На ній не обговорювалося робочих моментів або державної політики. Це була ознайомча зустріч чинного глави уряду і фактично вже обраного президента України, який вступить в свої конституційні повноваження після інавгурації", - розповів Разумков.
 
На питання чи були вони раніше знайомі, Разумков відповів:
 
"Я не готовий відповісти. Можливо, десь перетиналися, але якихось більш тісних взаємин не було", - сказав речник штабу Зеленського.
 
Як відомо, 24 квітня ЗМІ повідомили, що Володимир Гройсман і Володимир Зеленський 24 квітня провели неформальну зустріч.
 
Нагадаємо, раніше Гройсман сказав, що, якщо не буде ідеологічних розбіжностей, то він готовий співпрацювати із Зеленським після його інавгурації, а також з іншими гілками влади заради розвитку України.
 
Також повідомлялося, що Володимир Гройсман братиме участь у виборах до парламенту, що відбудуться восени 2019 року. "Ніколи не приховував, що братиму участь у парламентській кампанії. Вважаю, що ще дуже багато чого потрібно зробити", - заявив він.