Ада Роговцева: Йдучи в політику, Зеленський ризикує втратити професію

11:08, 17.04.2019
Ада Роговцева: Йдучи в політику, Зеленський ризикує втратити професію

(фото АТR)

Актриса театру і кіно Ада Роговцева заявила, що кандидат у Президенти, шоумен Володимир Зеленський ризикує втратити професію.

 

Про це повідомляє ATR.

 

На її думку, Зеленський дуже ризикує, йдучи в політику.

 

"Я б йому сказала: "Володя, ти професію можеш втратити. Ти розгубиш чарівність, гостроту реакції, відкритість, професійний нерв – просто втратиш це. А, по-друге, ти можеш туди не прорватися, тому що там люди не прощають незнання", – зазначила Роговцева. 

 

 

Нагадаємо, в середу ввечері, 3 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав зухвале відеозвернення, де вимагав дебатів з чинним президентом Петром Порошенком на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві замість студії Суспільне.ua, як того вимагає закон про вибори, а також здати аналізи на наркотики та алкоголь.

 

Президент Порошенко о 3:37 ранку четверга записав відео у відповідь, де погодився з умовою Зеленського щодо проведення дебатів на Олімпійському. "Стадіон, так стадіон", - сказав президент. При цьому він дав зрозуміти Зеленському, що настроєний на серйозну розмову про майбутнє України.

 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Зеленський пішов у президенти всупереч дружині

 

Наступного дня Зеленський оприлюднив чергове відео, де запропонував стати ведучою дебатів Юлії Тимошенко, проте вона проігнорувала його пропозицію.

 

Петро Порошенко у свою чергу закликав Зеленського не боятися дебатів. "Це не страшно, це нормальна політична традиція", - сказав Порошенко, попросивши не ставити більше умови, а прийти на спілкування віч-на-віч.

 

Пізніше Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня, однак Володимир Зеленський наполягає, що дебати повинні відбутися в п'ятницю, 19 квітня.

 

У команді Петра Порошенка заявили, що президент Петро Порошенко згодний на дебати у будь-який день, зокрема і 19 квітня, як пропонував Володимир Зеленський.

 

14 квітня Петро Порошенко, як і обіцяв, приїхав на НСК "Олімпійський", аби провести дебати з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. Проте Зеленський на стадіон не прибув. Після дебатів, що не відбулися, Петро Порошенко запросив людей, які прийшли під стіни НСК, всередину на трибуни стадіону. Там вони разом заспівали гімн України.
 
Президент Порошенко також називає вибори без дебатів купівлею "кота в мішку", адже досі невідомо, що конкретно збирається робити на посаді президента Володимир Зеленський.
 
Також Порошенко заявив, що хоче почути від Зеленського, чому його підтримують деякі російські політики, а також українські, що втекли до Росії.

 

Нагадаємо, за результатами першого туру виборів, що відбувся 31 березня 2019 року, Володимир Зеленський лідирує з результатом 30,24%, за нього віддали голоси 5 713 825 українців. 

На другому місці фінішував чинний президент України Петро Порошенко, який набрав 15,95% або 3 014 538 голосів виборців.