Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського стати ведучою на дебатах

20:25, 05.04.2019
Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського стати ведучою на дебатах

У команді Зеленського шкодують, що Тимошенко відмовилась вести дебати (фото: facebook.com / Юлія Тимошенко)

Лідерка ВО "Батьківщина" і екс-кандидат у президенти Юлія Тимошенко не відповіла на пропозицію шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського стати ведучою на дебатах між ним і чинним президентом Петром Порошенком.
 
Як в інтерв’ю "Радіо НВ" сказав радник кандидата в президенти Зеленського Дмитро Разумков, з часу публікації відео із пропозицією Зеленського вже минули зазначені 24 години - однак від Юлії Тимошенко не пролунало жодної відповіді.
 
За словами Разумкова, вона може бути заангажованою, але рівновіддаленою від обох кандидатів. Він стверджує, що Тимошенко критикувала Зеленського і Порошенка і через це "вона б була якраз незалежним арбітром".
 
"Дійсно, якби вона погодилася, то, за великим рахунком, на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Але сталося так, як сталося. Я думаю, що буде запропоновано (позицію ведучого, - ред.) будь-кому іншому. Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд", - заявив Разумков.
 
У прес-службі Юлії Тимошенко на дзвінки не відповідають.
 
Як повідомляла "УМ", ідею з Тимошенко на дебатах Зеленський поцупив у депутата Чепиноги.
 
Сама Юлія Тимошенко, як відомо, відмовилася підтримувати будь-кого в ІІ турі виборів.
 
Володимир Зеленський, який спочатку через відеозвернення зажадав дебатів з чинним президентом Петром Порошенком на "Олімпійському", записав відеозвернення до Юлії Тимошенко, в якому запропонував їй стати ведучою на дебатах і дав на відповідь 24 години.
 
При цьому президент Петро Порошенко вважає неповагою до Юлії Тимошенко пропозицію стати арбітром на його дебатах з Володимиром Зеленським.