Заступника голови фракції «Опозиційний блок» в Миколаєві Копійку затримали за корупцію

08:37, 16.01.2018
Заступника голови фракції «Опозиційний блок» в Миколаєві Копійку затримали за корупцію

Ігор Копійка - депутат Миколаївської міськради від "Опозиційного блоку" (фото із відкритих джерел)

У Миколаєві затримали під час передачі хабара заступника голови фракції "Опозиційний блок" у міській раді Ігоря Копійку, а також його сина, помічника і двох керівників підприємств у сфері ЖКГ.

Про це повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Сьогодні ввечері в Миколаєві поліцією та прокурорами затримано на гарячому членів злочинної організації, керівником якої є заступник голови фракції «Опозиційний блок» Миколаївської міської ради Копійка І.М. за участі свого сина Копійки М.І., помічника, двох керівників підконтрольних йому підприємств у сфері ЖКГ", - написав Юрій Луценко.

Він зазначив, що вказана група "систематично протягом 2016-2017 років здійснювала розкрадання бюджетних коштів".

"У грудні 2017 року члени озу, намагаючись приховати свою злочинну діяльність, були викриті на передачі хабаря у сумі 250 тисяч гривень співробітнику прокуратури, який завчасно повідомив про це своє керівництво", - продовжив повідомлення Генеральний прокурор.



"Хай присниться їм мультик", - резюмував Юрій Луценко. очевидно, натякаючи на лідера миколаївського злочинного угруповання Михайла Титова на прізвисько "Мультик", якого разом з іншими 4 особами було затримано 29 серпня минулого року.