Обрано ескіз третьої воєнної марки «Укрпошти»

11:26, 15.06.2022
Обрано ескіз третьої воєнної марки «Укрпошти»

Дизайн третьої "воєнної" марки "Укрпошти" виглядає саме так. (facebook.com/ukrposhta)

Ескіз третьої марки "Укрпошти", присвяченої війні з росією, українці врешті обрали. Опитування, серед іншого, відбувалося у додатку «Дія».

 

Як інформує УМ, про це 15 червня повідомляє "Укрпошта".

 

В опитувані взяли участь понад 833 тисячі людей, з яких понад 766 тисяч — у «Дії». Ескізом до марки «Доброго вечора, ми з України» стане трактор, що тягне танк.

 

Цей варіант обрали 41,2% учасників опитування.

 

На другому місці «путін, якого зупиняє ЗСУ» — 18,6%.

 

Третє місце у воїна з KALUSH — 14,8%.

 

Четверте та пʼяте місце розділили гусак у полі з військовими та керамічний півник. За них віддали свій голос 13 та 12,5%.

 

«Ну що ж, наш народ вибрав роботу з тим образом, який знайомий кожному. Світло завжди переможе темряву, а чесна праця — злодійство. І для цього не обов'язково мати танки, бо «у своїй хаті своя й правда, і сила, і воля», - йдеться у повідомленні «Укрпошти».

 

21 травня українці обрали третю воєнну марку «Укрпошти». Проголосували понад пів мільйона українців. Серед пʼяти запропонованих варіантів переміг «Доброго вечора, ми з України».

 

Як повідомляла УМ, марку «Укрпошти» з крилатою фразою українського захисника острова Зміїний «Русский военный корабль, иди нах*й» продали на благодійному аукціоні від Prozorro за 5 млн грн.