Сина і онука Ротару затримали при спробі втекти з України за кордон

10:50, 08.03.2022
Сина і онука Ротару затримали при спробі втекти з України за кордон

Син та внук відомої співачки Софії Ротару намагалися втекти з України до Молдови

На українсько-молдовському кордоні затримали групу з дев'яти осіб, серед яких син та онук співачки Софії Ротару - Руслан Євдокименко та Анатолій Євдокименко.  


Як інформує Україна молода, про це пише «Страна» з посиланням на джерело в СБУ.


Анатолія та Руслана Євдокименків затримали біля міста Могилів-Подільський. Чоловіки намагалися перейти молдавський кордон та незаконно втекти з України в розпал війни. 


Серед затриманих були вісім українців призовного віку та так званий "поводир" – громадянин Молдови. Чоловіки човном намагалися переправитися до Молдови. Усіх їх було затримано.


При цьому сама Софія Ротару, яка раніше зізнавалася, що перебуває в Києві, інцидент з онуком і сином поки не прокоментувала.


Зазначимо, що в Україні оголошено воєнний стан, тому залишати країну чоловікам призовного віку заборонено.


Вранці 24 лютого Росія почала інтенсивні обстріли військових підрозділів на Сході України і завдала ракетно-бомбових ударів по ряду аеродромів країни.


Того ж дня в Києві окупанти влучили снарядами в телевежу в районі Дорогожичів, в результаті чого був частково пошкоджений зв'язок.


Вранці 2 березня в Харкові Російські окупанти потрапили в будівлю головного обласного управління поліції та обласного управління Служби безпеки України.


У Чернігові внаслідок авіаційних ударів російських військ по житлових будинках 3 березнязагинуло 33 людини, ще 18 отримали поранення.


6 березня російські військові завдали удару по Вінниці  - скинули 8 ракет. Постраждав, зокрема, аеропорт-там сталася пожежа.


Вранці 7 березня окупаційні війська вдарили з реактивних систем залпового вогню  по спальному району Миколаєва.


Як повідомляла УМ, на  Охтирку, що на Сумщині, ворог знову скинув авіабомби. Центр міста повністю знищений  унаслідок нічних російських ворожих авіанальотів. Також зруйновано головні комунікації.