Майбутність: реп-гурт Kalush та Артем Пивоваров записали пісню на вірш Григорія Чупринки, відео

22:57, 04.02.2022
Майбутність: реп-гурт Kalush та Артем Пивоваров записали пісню на вірш Григорія Чупринки, відео

Артем Пивоваров та реп-гурт Kalush. (facebook.com/pivovarovofficial)

Співак Артем Пивоваров та український реп-гурт Kalush презентували спільну пісню на вірш поета Григорія Чупринки у п’ятницю, 4 лютого.

 

Також цього дня вийшла й візуалізація на цю пісню.

 

Як інформує Україна молода, про це стало відомо з Yutube-каналу та інших сторінок у соцмережах Артема Пивоварова.

 

Фіналіст національного відбору на Євробачення 2022 від України реп-гурт Kalush та український артист Артем Пивоваров презентували спільну роботу «Майбутність» (Григорій Чупринка) у рамках проєкту «Твої Вірші, Мої Ноти».

 

Проєкт "Твої вірші, Мої Ноти" створив співак Артем Пивоваров. У ньому артист популяризує українських поетів, письменників та загалом культуру через призму музики.

 

У межах цього авторського проєкту і вийшла пісня "Майбутність". Трек написаний на вірш поета Григорія Чупринки.

 

"Чупринка – досить сміливий поет. Щоб зрозуміти його позицію, достатньо почитати його біографію. Нині він, як і раніше, актуальний.

 

Чому Калуш? Він – голос вулиць. У цій роботі ми показуємо свого роду "хіральність" персонажів, які не можуть бути поєднані один з одним в існуючому просторі. Моє завдання як автора та продюсера проєкту – знаходити та об'єднувати. Цим я, власне, і займаюсь", – розповів Артем Пивоваров.

 

 

У день коли артисти презентували спільну пісню вийшов не тільки новий хіт, але й кліп на нього. Відеоробота зняnа у чорно-білому стилі.

 

Шанувальники активно оцінюють несподівану та зворушливу колаборацію українських артистів.

 

"Відчуваю гордість за те, що такий проєкт існує в нашій країні! Це дуже важливо – відроджувати українську культуру через призму музики! Артем, дякую! Ще одна неймовірна колаборація, яка тепер в серці", - написав у коментарях один з шанувальників.

 

Як раніше повідомляла «УМ», черкаський гурт "Сонце в кишені" створив пісню "Є тисячі доріг" на основі вірша українського поета та журналіста Василя Симоненка до 87-ї річниці його народження.