Переможець «Голосу країни» Табаков презентує авторську колядку «Різдвяна Ніч»

09:16, 20.12.2021
Переможець «Голосу країни» Табаков презентує авторську колядку «Різдвяна Ніч»

Павло Табаков випустив нову авторську колядку «Різдвяна ніч» одразу у двох версіях. (facebook.com/Pavlo.Tabakov)

Володар титулу «Голос країни» Павло Табаков, який віднедавна виступає як Tabakov, презентував авторську колядку «Різдвяна Ніч» у соціальних мережах на цьому тижні.

 

Як інформує Україна молода, про це співак повідомив у соцмережах.

 

Табаков випустив нову авторську колядку «Різдвяна ніч» одразу у двох версіях – в оригінальній і як ремікс від BAKUN. Обидва варіанти – уже в ефірах всеукраїнських радіостанцій.

 

«Я написав цю колядку під великим натхненням, яке мені щороку дарують новорічно-різдвяні свята. Я сам вірю у дива, про які співаю. Тож загадуйте найпотаємніші бажання, вірте в чудо – і все добре обов’язково здійсниться!» - наголосив співак.

 

Крім цього, таку ж назву - «Різдвяна ніч» - має серія святкових концертів, яку Павло Табаков і його команда запланували на грудень 2021-го та січень 2022-го.

 

Виступи відбудуться у Золочеві (25 грудня), Стрию (26 грудня), Дрогобичі (28 грудня), Івано-Франківську (9 січня), Тернополі (11 січня), Києві (13 січня) і Львові (15 січня; два концерти у Театрі ім. М. Заньковецької).

 

«Мої концерти «Різдвяна ніч», як і однойменна пісенна прем’єра, додадуть кожному слухачеві ще більших радості та емоційного піднесення у часі новорічно-різдвяних свят», - додає Tabakov.

 

 

Як повідомляла Україна молода, український рок-гурт The Hardkiss презентував новий кліп на трек «Сестра» з альбому «Жива і не залізна» в соціальних мережах.