Вільні люди: гурт Bez обмежень представив новий кліп до річниці Євромайдану, відео

16:17, 21.11.2021
Вільні люди: гурт Bez обмежень представив новий кліп до річниці Євромайдану, відео

Гурт Bez обмежень згадує у кліпі про всі роки української незалежності та перераховує її героїв. (facebook.com/bezobmezhenua)

Гурт “Без обмежень” презентував новий кліп “Вільні люди” до Дня гідності та свободи, який відзначають в Україні 21 листопада.

 

Як інформує Україна молода, кліп став доступним до перегляду на платформі YouTube.

 

Лідер гурту Сергій Танчинець зазначає, що відеоробота на пісню «Вільні люди» – це про 31 рік незалежності – 31 гордість нації. Про видатних людей і події України.

 

Гурт згадує у кліпі про всі роки української незалежності та перераховує її героїв, тих, хто надихав, на їхню думку, мільйони людей своїми вчинками.

 

Події, що згуртували навколо себе і стали ключовими в історії держави.

 

 

У відео можна побачити “31 гордість нації”, до яких музиканти зарахували:

 

В’ячеслава Чорновола, Андрія Шевченко, Володимира Кличка, Валерія Лобановського, Кузьму Скрябіна, Святослава Вакарчука, Ліну Костенко, Сергія Бубку, Мустафу Джемілєва, Аміну Окуєву, Сергія Кульчицького, Вадима Довгорука, Олександра Довженко, Квітку Цісик, Володимира Івасюка, Миколу Амосова, Георгія Гонгадзе, Героїв Небесної Сотні, та інших.

 

Сергій зізнається, що було складно обмежитись і скласти перелік із 31-ї персони, бо Україна сильна та багата яскравими, талановитими та героїчними людьми.

 

Він вважає , вільним людям, є ким і чим пишатися. Але люди, яких вони обрали, це їхній (музикантів – УМ) вибір, вони так відчувають.

 

“Вільні Люди” – це маніфест сильних, незалежних та вільних духом людей. Вільні люди – не тільки про народ, що живе на незалежній території, а й про особистостей, що мають внутрішню свободу і знають, як бути собою”, – зазначається на сторінці гурту у фейсбуці.

 

 

Як раніше інформувала УМ, документальний фільм "Революція під прицілом" виклали у відкритий доступ на YouTube21 листопада, в День Гідності та Свободи.