Анжеліка Рудницька закликає всіх долучатися до встановлення рекорду з піснею «Червона рута»

16:40, 20.08.2021
Анжеліка Рудницька закликає всіх долучатися до встановлення рекорду з піснею «Червона рута»

Анжеліка Рудницька.

У рамках грандіозного концерту «Ти у мене єдина», який відбудеться у Сєвєродонецьку на Луганщині 23 серпня, буде встановлено  національний рекорд із наймасовішого виконання пісні «Червона рута».

 

Очікується, що пісню співатимуть одночасно щонайменше 4 тисяч осіб. Запрошуються всі охочі!

 

Концерт представляє телеведуча, співачка і волонтерка Анжеліка Рудницька за підтримки Українського культурного фонду і Луганської обласної держадміністрації. Дійство приурочене Дню українського прапора (23 серпня) та 30-літтю Незалежності України (24 серпня).

 

У мегашоу візьмуть участь Анжеліка Рудницька, гурти  OT VINTA, GG ГуляйГород, «ЯРМАК», «СКАЙ», «Шпилясті кобзарі». Спеціально запрошеною зіркою концерту стане французько-український співак Поль Манандіз.

 

 

Свято на площі Перемоги Сєвєродонецька триватиме упродовж всього дня. Програма розрахована як на дітей, так і на дорослих. Зокрема, для наймолодших глядачів виступить Хмельницький театр ляльок «Дивень» з виставою «Пан Коцький» (локація  «Територія Дитинства»).

 

У рамках проєкту «Територія Книги» відбудуться зустрічі з українськими письменниками Сашком Дерманським, Тетяною Череп-Пероганич, Артемом Полежакою, Дмитром Лазуткіним. Також планується презентація книжки «Волонтери: Сила небайдужих» та зустріч з її авторкою Наталкою Позняк.

 

Упродовж дня вируватиме виставка-ярмарок «Територія Майстрів». Також планується урочисте підняття українського прапора з нагоди Дня прапора, флешмоб «Карта України», яку складуть діти Луганщини.

 

Концертне шоу, під час якого буде встановлено рекорд, розпочнеться о 18.00. На його сцені відбудеться також презентація нового кліпу Анжеліки Рудницької  «Країно моя», який був знятий до 30-річчя Незалежності. У ньому знялися 35 українців, які за словами Рудницької, «і є нашою Україною».

 

                                   Сергій Храпко під час зйомок кліпу «Країна моя».

 

Зокрема, у відео можна буде побачити героя російсько-української війни та учасника Ігор Нескорених Сергія Храпка.

 

«Останні сім років я живу Луганщиною і Донеччиною. Мені це місце особливо болить. У 2014 році в бою під Луганськом загинув мій рідний дядько – 46-річний доброволець Олег Михайлов. Відтоді почала давати концерти на фронті, організовувати зустрічі з митцями, збирати гуманітарку. Кожного дня я пересвідчувалася – війна за Україну триватиме ще довго і ми повинні продовжувати боротьбу, несучи в регіон українську культуру та мову. Зокрема, й під час таких акцій. Так народився проєкт «Ти у мене єдина». А найбільша моя мрія - відсвяткувати День Незалежності України у вільному Луганську», - каже Анжеліка Рудницька.

 

Телеверсію концерту можна буде побачити на ютуб-каналі «Територія А» та кількох українських телеканалах. Зокрема, 28 серпня - на 5-му каналі.

 

Читайте також: Як Україна відзначатиме 30-річчя Незалежності.