Петро Мамонов з гурту «Звуки Му» отримав заборону на в’їзд до України на три роки

13:36, 06.12.2020
Петро Мамонов з гурту «Звуки Му» отримав заборону на в’їзд до України на три роки

Петро Мамонов зізнався українським прикордонникам, що гастролював із концертами у Криму.

Прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» в аеропорту «Бориспіль» заборонили російському музиканту Петру Мамонову, учаснику гурту «Звуки Му» та його супутниці-росіянці в’їзд в Україну терміном на три роки.

 

Обох росіян зупинили під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини у «Борисполі».

 

Про це повідомляє Україна молода із посилання на сайт ДПСУ в неділю.

 

"Іноземці порушили порядок в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію України -  АР Крим. Одним з них виявився російський рок-музикант, учасник гурту «Звуки Му», актор та радіоведучий – громадянин М. Він, разом з громадянкою РФ, прямував в Україну, начебто, з приватною метою", - йдеться у повідомленні прикордонників.

 

Під час заходів контролю прикордонники встановили, що росіяни раніше незаконно відвідували тимчасово окупований Крим.

 

Враховуючи усі обставини, співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям в перетинанні кордону та обом на три роки заборонили в’їзд в Україну.

 

Громадяни Росії вибули назад зворотним авіарейсом.

 

 

Згідно з повідомленнями ЗМІ, затриманим на кордоні в аеропорту "Бориспіль" є Петро Мамонов, який разом із громадянкою Росії прямував в Україну нібито з особистою метою.

 

 

Як повідомляла "УМ", ведучу новин російського телеканалу РБК не впустили в Україну, поставивши в паспорт печатку із забороною в'їзду на три роки.