Російський репер Гуф анонсував концерти в Україні

09:19, 16.05.2020
Російський репер Гуф анонсував концерти в Україні

Також Гуф повідомив, що після карантину збирається відкрити магазин у Києві.

Російський репер Гуф анонсував концерти у восьми містах України. У відповідь на це Служба Безпеки України нагадала, що йому заборонений в’їзд в країну до 2021 року.

 

Як інформує УМ, про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

 

Гуф пообіцяв відвідати вісім міст України і представити треки з нового релізу і невиданий матеріал. Репер також анонсував дуетні роботи разом з московським колективом “Тандем Foundation” і українським реп-виконавцем Ліоном.

 

Також Гуф повідомив, що після карантину збирається відкрити магазин у Києві.

 

“Я з крутою новиною-мій бренд @lugang.ru тепер можна придбати на території України, а саме у Києві. Зараз магазин @og.store.ua працює онлайн, але як тільки закінчиться карантин, магазин відкриється і ви зможете познайомитися з брендом, поміряти речі і бути на стилі”, – написав він.

 

У відповідь на таку заяву репера СБУ на своєму Telegram-каналі нагадала, що в’їзд в Україну співакові заборонений.

 

“Нещодавно на своїй Instagram-сторінці громадянин РФ Олексій Долматов, він же – репер Гуф”, анонсував гастрольний тур містами України. Долматову заборонений в’їзд на територію України через виступ у тимчасово окупованому Криму – до 1 березня 2021 року. Як мінімум. Тому відвідати Україну він може тільки уві сні”, – йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла УМ, російським співаку та флейтисту заборонили в'їзд в Україну на три рокиНагадаємо, раніше відомі українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко потрапили в базу сайту «Миротворець» через свою проросійську позицію.