Сергій Строян став новим вокалістом гурту «Тартак»

14:15, 22.04.2020
Сергій Строян став новим вокалістом гурту «Тартак»

Гурт "Тартак" і Сергій Строян готують "багато музичних сюрпризів".

Новим вокалістом гурту "Тартак" став лідер хмельницької рок-групи "Чумацький Шлях" Сергій Строян. Співак був представлений шанувальникам під час онлайн-виступу колективу.

 

Ролик опублікували на Youtube-каналі TARTAK VIDEO.

 

Учасники гурту хотіли представити нового вокаліста 29 березня на сольному концерті в Києві. Але виступ був скасований через запровадження карантину. Тому музиканти вирішили влаштувати знайомство онлайн. Знімали відео, "дотримуючись суворих правил самоізоляції". У дописі під роликом зазначили, що готують для фанатів "багато музичних сюрпризів".

 

"Часто в житті стаються досить цікаві і непередбачувані речі, - пише Сергій Строян на своїй сторінці у Facebook. - Ніколи б не міг подумати, що мені випаде честь стати вокалістом гурту, який надихав мене починати створювати щось своє, а десь навіть трохи запозичувати манеру. Ще зовсім нещодавно я був серед слухачів та шанувальників гурту "Тартак", а тепер я біля мікрофона. Зараз у моїй пам'яті тонни крутезних текстів, які написав і прожив Олександр Положинський, який для мене був та є авторитетом, тому я маю і відчуваю величезну відповідальність перед всіма шанувальниками без перебільшення легендарного гурту "Тартак". Побачимось на концертах".

 

 

Репкор-гурт "Тартак" засновали у 1996 році в Луцьку Олександр Положинський та Василь Зінкевич-молодший. За час свого існування гурт випустив 10 студійних альбомів та зняв 48 кліпів.

 

Нині учасниками, окрім Сергія Строяна, є гітарист Антон Єгоров, барабанщик Ярослав Вільчик та бас-гітарист Денис Левченко.

 

Як повідомляла УМ, у лютому Положинський заявив, що йде з проєкту