Телеканал HBO назвав дати виходу всіх серій фінального сезону «Гри престолів»

11:47, 16.03.2019
Телеканал HBO назвав дати виходу всіх серій фінального сезону «Гри престолів»

(HBO)

Телеканал HBO повідомив, коли вийдуть усі серії восьмого сезону "Гри престолів", а також хронометраж кожної з них.

 

Про це пише theБабель з посиланням на Variety.

 

Для перегляду всього фінального сезону, в якому буде шість серій, глядачам знадобиться 7 годин 12 хвилин. Найдовша серія триватиме 1 годину 22 хвилини, і тільки дві серії меньше години.

 

Прем'єра першої серії відбудеться 14 квітня, її тривалість — 54 хвилини. Друга серія тривалістю 58 хвилин вийде 21 квітня. Третя серія запланована на 28 квітня і матиме орієнтовну хронометраж 1 годину 22 хвилини, четверта серія вийде 5 травня і триватиме 1 годину 18 хвилин. Вихід пʼятої, 80-хвилинної серії відбудеться 12 травня, а фінальна, шоста серія "Гри престолів" запланована на 19 травня і триватиме 1 годину 20 хвилин.

 

 

 

Раніше, канал HBO представив перший повноцінний трейлер заключного, восьмого сезону "Гри престолів".  Герої серіалу готуються до фінальної битви з Королем Ночі та його армією мерців. У ролику можна побачити, як Джон Сноу і Дейенеріс Таргарієн прибувають у Вінтерфелл. Крім того, він показує, як герої серіалу готуються до фінальної битви з Королем Ночі та його армією мерців, серед яких тепер ще й один з драконів.