У Києві «Видавництво Старого Лева» відкриває книгарню-кав’ярню

15:12, 12.10.2017
У Києві «Видавництво Старого Лева» відкриває книгарню-кав’ярню

Пожива для душі і тіла: нова книгарня-кав’ярня (Видавництво Старого Лева)

У Києві на вулиці Прорізній, 10, у п’ятницю, 13 жовтня, відкриють книгарню-кав’ярню "Видавництва Старого лева". Оригінальний формат створили, щоб книголюбам задоволення приносило не лише читання, а і процес вибору книги.

Про відкриття повідомляє сайт "Видавництво Старого Лева".

"Книжки для всієї родини, найсвіжіші новинки, смачна кава, солодощі, місця для читання і дитячого забавляння – все це і навіть більше можна буде знайти у Києві на вул. Прорізній, 10. У тестовому режимі книгарня-кав’ярня почне працювати у п’ятницю, 13 жовтня (10:00 – 22:00). Офіційне відкриття книгарні відбудеться у суботу, 28 жовтня", - ідеться в повідомленні.

Організатори зазначають, що до 15 жовтня там на всі книжки Старого Лева діятиме знижка, окрім цього на гостей чекатимуть приємні і солодкі сюрпризи.

"Не тільки Львів ми відчуваємо як свою рідну домівку, а й Київ – столицю нашої країни, – говорить Мар’яна Савка, головний редактор "Видавництва Старого Лева". – Адже саме тут живе дуже багато наших щирих прихильників, авторів, перекладачів, ілюстраторів, редакторів, людей, рідних нам по духу і по крові. І відкриття Книгарні-кав’ярні Старого Лева на Прорізній, у самому серці Києва, – це для нас велика подія, бо так ми стаємо ще ближчими до рідних нам людей, створюємо родинний затишок у домівці Старого Лева і ще одну точку на культурній мапі країни. Це буде місце сили, людської енергії, книг. Хочемо, щоб у цих стінах завжди було тепло і людно, адже нам є що розділити з нашими улюбленими читачами".