«Українська бронетехніка» вийшла на серійні обсяги постачання

15:30, 15.11.2023
«Українська бронетехніка» вийшла на серійні обсяги постачання

Гендиректор ТОВ Українська бронетехніка Владислав Бельбас. (Фото пресслужби «Українська бронетехніка»)

ТОВ «Українська бронетехніка» вже завершила релокацію виробництва та вийшла на серійні обсяги постачання

 

Наразі компанія планує суттєве зростання обсягів реалізації та розвиток продуктової лінійки.

 

Як інформує Україна молода, про це розповів гендиректор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас в інтерв’ю Forbes.

 

"У 2022-му наша задача полягала в організації релокації, евакуації людей, організації виробничого процесу на новому майданчику. Зараз ми ці завдання успішно виконали і вийшли вже на серійні обсяги постачання", - заявив генеральний директор.

 

За його даними, за результатами 2023 року в планах компанії суттєве зростання обсягів реалізації через активну позицію підприємства по забезпеченню ЗСУ та розвитку продуктової лінійки.

 

"Наша стратегія – збільшення частки доходів від власного виробництва, освоєння виробництва нових зразків ОВТ та боєприпасів, інвестиції в технології. Зараз більше половини доходу займає імпорт для потреб Міністерства оборони.

 

Наступного року Міністратегпром декларує максимальне залучення внутрішнього виробника до виконання оборонного замовлення. Працюємо, щоб суттєво збільшити українську частку в загальному обсязі закупівель", - каже пан Бельбас.

 

Як відомо, ТОВ "Українська бронетехніка" - вітчизняний виробник броньованої техніки та зброї. Підприємство виробляє та постачає броньовані автомобілі "Варта" та "Новатор", міномети різних калібрів: 82 мм, 120 мм та 60 мм та мінометні постріли.

 

Як підрядник бере участь у проєктах з виробництва машин і техніки для проєктів "Нептун" та РСЗВ "Вільха", бере участь в дослідно-конструкторській роботі комплексу ППО, розробляє та постачає три різні шасі для САУ "Богдана".

 

Як повідомляла «УМ», волонтер Юрій Касьянов нагадав РНБО про світовий досвід переходу на військові рейки.