У Львові відкрили сирний гастро простір

18:11, 13.12.2022
У Львові відкрили сирний гастро простір

Натуральний Сир "Мукко" — це місце, де панує справжня сирна казка. (Коллаж: facebook.com/AgroPortalUa)

Відома українська ферма «Мукко» відкрила сирний гастро простір у Львові на вулиці Краківська, 9.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Агропортал, а також Молочна ферма Прикарпаття «Мукко» в соцмережах.

 

«Натуральний Сир "Мукко" — це місце, де панує справжня сирна казка, місце де створюється натуральний та корисний сир, який в гастро просторі використовується у стравах.

 

Заклад знаходиться у самому серці Львова. Його інтер'єр доповнює унікальний настінний живопис, датований 18-19 століттями», - йдеться у повідомленні Агропорталу.

 

Тоді як виробники з ферми «Мукко» додають:

 

«Сирне.. Ексклюзивне.. так-так, і це все про новий Сирний гастро простір , який тепер працює для вас у м.Львів, вул.Краківська 9. Майже всі страви наш Шеф готує з нашим смачним, натуральним сиром «Мукко». Вишукані страви, смачні сніданки та ексклюзивні сири від «Мукко» вже для Вас! Завітайте у гості та переконайтесь, що сиру багато не буває!».

 

Як повідомляла «УМ», цього року на міжнародному сирному конкурсі World Cheese Awards — наймасштабнішому сирному конкурсі в Європі, вперше взяли участь 39 сирів з України.

 

Зокрема, сири «Витриманий» та Козячий сир «Мукко» отримали Бронзу серед 4400 учасників.

 

Нагадаємо, на Львівщині у селі Угерсько колишній футболіст Назар Кміть з дружиною Алісою створили молочну ферму «Мукко», де виготовляють витриманий сир з віскі.