На Сумщині лише один Байрактар знищив 100 танків та 20 «Градів»

11:56, 01.03.2022
На Сумщині лише один Байрактар знищив 100 танків та 20 «Градів»

Байрактари справно нищать ворожу бронетехніку. (facebook.com/serega.misura)

Перший ударний безпілотник Байрактар, який надійшов на Сумщину для захисту від ворога, уже завдав точкового удару по колонах російської техніки і знищив сотні одиниць.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, підбиваючи підсумки попередня дня війни, 28 лютого.

 

«У нас в області з’явився перший “Байрактар”, який уже наніс точковий удар по колонах російської техніки і знищено сотні одиниць. Перший такий приклад — це було знищено близько 100 танків, близько 20 “Градів”, бензовози і бронетехніку», - сказав пан Живицький у своєму відеозвіті на Facebook у ніч на вівторок.

 

І додав: «Ми очікуємо ще на декілька “Байрактарів” у нас в області, чекаємо також на європейські конвої із захистом для наших воїнів: раціями, тепловізорами».

 

Нагадаємо, кілька днів тому Збройні Сили України застосували ударний безпілотник Байрактар і знищили ворожий залізничний ешелон з пальним.

 

 

Як повідомляла «УМ», міністр оборони Олексій Резніков заявив, що варварські російські обстріли ракетами та РСЗО мирних міст – це свідчення, що вони нездатні більше воювати з озброєними українцями, а можуть лише з мирними, як останні боягузи.