У Криму склалася катастрофічна ситуація зі сміттям

17:56, 30.08.2021
У Криму склалася катастрофічна ситуація зі сміттям

Окупований Крим перетворюється на смітник. (Фото ТАСС)

Самопроголошена влада окупованого Криму заявляє про катастрофічну ситуацію з прибиранням вулиць і вивезенням сміття у деяких містах на півострові.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує пресслужба сепаратиста і зрадника Сергія Аксьонова, який вважає себе «головою республіки».  

 

«На даний момент ситуація з прибиранням - катастрофічна для більшості міст. Це стосується і своєчасного звільнення від сміття контейнерних майданчиків, їх раціонального розташування і багатьох інших важливих питань», - каже Аксьонов.

 

Відтак, керівник підприємства "Кримекоресурси" Денис Попко був звільнений, а новим керівником підприємства, яке займається вивезенням твердих комунальних відходів,  призначений Олександр Шимко.

 

За словами Аксьонова, найчастіше в містах баки займають і проїзну частину.

 

Тож він упевнений, що для обладнання нових майданчиків, не потрібно багато коштів.

 

Самопроголошений «глава республіки» виїжджав в окуповані російськими військами міста Бахчисарай, Білогірськ і Євпаторію, щоб оцінити ситуацію і з'ясувалося, що частина контейнерних майданчиків переповнена, частина - розташовується в незручних місцях, на вулицях багато будівельного сміття і навали сухих гілок.

 

Як повідоляла "УМ", наприкінці червня дощові зливи у Ялті змили у Чорне море велику кількість будівельного сміття. Через це у Криму заборонили купатися на пляжах, а курортний сезон було  призупинено.