Директора Миколаївського аеропорту спіймали на хабарі за право залишитися на посаді

12:41, 29.12.2017
Директора Миколаївського аеропорту спіймали на хабарі за право залишитися на посаді

Прокурор і губернатор Миколаївської області на брифінгу (Миколаївська ОДА)

Директора Миколаївського аеропорту затримали при спробі дати першу частину хабаря у розмірі 700 тисяч гривень Голові Миколаївської облдержадміністрації Олексію Савченку.

Про це повідомляє Миколаївська ОДА.

"Вчора директор комунального підприємства набрався зухвалості і, прийшовши в кабінет голови адміністрації, запропонував йому хабар, від якого голова адміністрації відмовився. Пропозиція пролунала у розмірі 2,5 млн грн. Фактично було передано 700 тис.", - прокоментував ситуацію головний прокурор Миколаївщини Тарас Дунас.

Наразі відомо, що пізно увечорі 28 грудня директор аеропорту запонував Олексію Савченку грошові кошти за продовження трудового контракту на посаді директора підприємства.

"Цей випадок є для мене неприємним. Цей випадок для мене є особистою образою. Цей випадок настільки зухвалий, настільки підлий, що я не можу навіть коментувати. Кожен тиждень я розповідаю наскільки нам важко, скільки грошей вилучається і таке інше. Ми повертаємось до певних осіб, які на жаль не розуміють, що країна змінена", - сказав на брифінгу Олексій Савченко.

Миколаївська ОДА зазначає, що найближчим часом буде проведено аудит підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт".  

Виконуючим обов’язки директора Миколаїського аеропорту в реєстрах значиться Базаренко Віктор Іванович.