Олександр Шлапак звільняється з посади голови правління Приватбанку

16:41, 26.06.2017
Олександр Шлапак звільняється з посади голови правління Приватбанку

Олександр Шлапак припинить керувати Приватбанком до кінця липня

Олександр Шлапак, що очолив Приватбанк після його націоналізації у грудні 2016 року, заявив про намір подати у відставку з посади голови правління фінустанови.

Хоча рішення ще не затверджено відповідно до процедури, Наглядова рада Приватбанку підтвердила намір Олександра Шлапака піти у відставку.

"Голова Правління Приватбанку Олександр Шлапак виконав у повній мірі поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану Приватбанку й найближчим часом планує завершити антикризову каденцію на посаді Голови Правління ПАТ КБ Приватбанк", - йдеться в повідомленні прес-служби банку.

У банку відзначають, що Шлапак прийняв виклик очолити найбільший в країні банк відразу після переходу в державну власність, в період великих ризиків і невизначеностей. Завдяки успішній програмі антикризового менеджменту під керівництвом Олександра Шлапака банк був стабілізований, забезпечено його сталий розвиток.

Заяву про відставку Олександр Шлапак уже подав, її розглянуть на наступному засіданні Наглядової ради банку в кінці липня.

Таким чином, до кінця липня Олександр Шлапак продовжить керувати Приватбанком.