Лакшері весілля на Львівщині: експрокурору Ільницькому не змогли вручити повістку

17:01, 21.10.2023
Лакшері весілля на Львівщині: експрокурору Ільницькому не змогли вручити повістку

Ростислав Ільницький сховався від мобілізації під спідницею молодої? (Скріншот відео)

Колишній прокурор Печерського району Києва Ростислав Ільницький, який нещодавно відгуляв на Львівщині лакшері весілля разом зі своєю обраницею – колишньою співробітницею ДБР Роксоланою Москва, десь зник.

 

Принаймні його не змогли знайти представники ТЦК та СП за жодною з адрес у Львові, тож лишили повістку у поштовій скриньці 20 жовтня.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє “Еспресо.Захід” з посиланням на інформацію з власних джерел у суботу.

 

Зазначається, що повістку Ільницькому оформляли у Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП Львова.

 

Видання звернулося за коментарем у Львівський обласний ТЦК та СП і наразі чекає на офіційне підтвердження цієї інформації

 

Водночас низка соцмереж та деякі ЗМІ повідомили, що колишньому прокурору Печерського району Києва Ільницькому вже нібито вручили повістку. Однак, як пише журналіст Любомир Ференс, це не так.

 

“Бачу, як тєлєги розганяють інфу, що Ростиславу Васильовичу Ільницькому вручили повістку. Це неправда! Учора представники ТЦК намагались це зробити, але не знайшли його за жодною з адрес”, – зазначає він, підтвердивши, що повістку просто залишили у поштовій скриньці.

 

 

Нагадаємо, за даними ЗМІ, 7-8 жовтня у Львівській області ексспівробітниця ДБР Роксолана Москва та експрокурор Ростислав Ільницький влаштували пишне весілля. Серед гостей цієї багатоденної події були депутати, бізнесмени, працівники податкової служби, поліції, ДБР та інших структур.

 

Першого дня весілля було присутніми понад 300 гостей, серед яких виступали відомі артисти Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”, а шоумен Григорій Решетнік був ведучим.

 

Другого дня до святкування було запрошено вже 500 осіб, і весь захід був оформлений в національному українському стилі.

 

За оцінками кондитерів, один тільки торт обійшовся молодятам у приблизно 100 тисяч гривень.

 

 

Співачка Ольга Полякова після розголосу про весілля, яке нагадувало бенкет під час чуми, зазначила, що перевіряти походження коштів замовників виступів мають державні органи, а не артисти.

 

Згодом у ДБР відреагували на інформацію про те, що їхня працівниця під час війни відгуляла розкішне весілля. Там заявили, що Роксолана Москва не працює в них уже два роки, а гучне святкування під час війни – це “питання громадянської совісті” молодят.

 

Окрім того, журналісти встановили, що експрацівниця ДБР Роксолана Москва придбала новий автомобіль Audi Q8, ще в часи, коли обіймала державну посаду. Вона влаштувалася на роботу у ДБР у 2018 році на посаду провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та державної служби ТУ ДБР. У той час директором ДБР був Роман Труба, а Роксолана Москва є племінницею його колишньої дружини.

 

Як інформувала "УМ", попри численні обвинувачення у корупції заступник голови Офісу Президента Олег Татаров залишається на посаді, бо потрібен президентові для впливу на розгалужену правоохоронну систему України.