Віктор Ющенко пригостив Шона Пенна медом з власної пасіки

16:42, 13.09.2023
Віктор Ющенко пригостив Шона Пенна медом з власної пасіки

Віктор Ющенко та Шон Пенн на пасіці у Нових Безрадичах. (instagram.com/vitalinayushchenko)

Голлівудський актор та режисер Шон Пенн зустрівся із третім президентом Віктором Ющенком під час чергового візиту до України.

 

Як інформує Україна молода,  про це спочатку повідомила старша донька третього президента – Віталіна Ющенко, яка опублікувала відповідне фото в Інстаграм.

 

"Класні хлопці! Мій тато та Шон Пенн", - зазначила Віталіна у своєму блозі.

 

На опублікованому кадрі можна побачити, як режисер та український політик позують на тлі вуликів в обіймах один одного. Як відомо, бджолярство — найулюбленіше хобі колишнього очільника України.

 

Вони постали у зручному повсякденному одязі: темних футболках та джинсах.

 

Згодом світлинами з гостин Шона Пенна вдома у Ющенка опублікувала і його 61-річна дружина - Катерина. Колишня перша леді країни також додала, на якому родина експрезидента пригощає стравами голлівудську зірку та його кохану прямо в себе у саду.  Зокрема, на столі є і мед з пасіки Ющенка, яким частували гостей. 

 

"Двоє дуже класних чоловіків інспектують осінніх бджіл. Дивовижний Шон Пенн та мій чоловік", — написала Катерина Ющенко.

 

 

Сталося це минулого тижня, коли на запрошення першої леді України Олени Зеленської американський актор та режисер Шон Пенн разом з коханою, українською акторкою Ольгою Коротяєвою, завітав на Саміт перших леді та джентльменів.

 

Втім  лауреат премії "Оскар" зустрівся й з іншою першою леді України – Катериною Ющенко, яка обіймала цю посаду в нульових.

 

Нагадаємо, Шон Пенн - американський актор та кінорежисер. Лауреат премій "Оскар" 2004 року за роль у фільмі "Таємнича річка" та "Оскар" 2009 року за роль у фільмі "Гарві Мілк".

 

Як повідомляла «УМ»,  від перших днів вторгнення росії в Україну Шон Пенн підтримав Україну саме в Києві, а його благодійна організація CORE надає допомогу українцям, які тікають від війни. Він домовився із мером Кракова Яцеком Майхровським про відкриття центру допомоги українським біженцям.

 

Під час війни американець неодноразово проїжджав в Україну. На Берлінському кінофестивалі у лютому відбулася прем’єра фільму Шонна Пенна та Аорона Кауфмана про війну в Україні "Superpower" ("Суперсила").