Екссценаристка шоу «Ранок з Україною» Аліна Поліковська загинула на курорті Шові у Грузії

18:11, 05.08.2023
Екссценаристка шоу «Ранок з Україною» Аліна Поліковська загинула на курорті Шові у Грузії

Аліна Поліковська ще у 2019 році переїхала у Нідерланди, до свого чоловіка. (Фото з ФБ-сторінок Ольги Артюшенко та Аліни Поліковської)

Українська медійниця, колишня сценаристка шоу «Ранок з Україною» Аліна Поліковська трагічно загинула внаслідок зсуву ґрунту на курорті в селищі Шові у Грузії.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє "Детектор-медіа" у суботу.

 

Відомо, що пані Поліковська відпочивала у Грузії з чоловіком та трьома дітьми.

 

Доля її сім'ї поки що невідома.

 

Українське посольство в Грузії встановило зв’язок із рідними загиблої та взаємодіє із грузинською владою задля підготовки репатріації тіла. Паралельно дипломати перевіряють, чи не було інших українців в селищі Шові.

 

 

Водночас, журналістка Ольга Артюшенко, яка особисто знала загиблу, повідомила на своїй фейсбук-сторінці, що тіло Аліни опізнали за деякими особистими речами. 

 

«Аліна Поліковська загинула. В Грузії. Вона була там з чоловіком та трьома дітьми. Зсув. 30 років, кажуть, нічого такого там не було.

Її знайшли. Їх - ще ні.

 

У це неможливо повірити. Аліна була доброю, розумною, красивою – не дивно, що це зрозумів Заза і забрав її до себе до Нідерландів. Вони мали велику чудову сім'ю в Утрехті.

Вибач, Аліна, це дуже фіговий текст, ти б не взяла такий в ефір і довго правила б. Але такий вже день», - написала пані Артюшенко.

 

 

Відомо, що пані Поліковська ще у 2019 році переїхала у Нідерланди, до свого чоловіка. Вони часто відпочивали саме в Грузії. 

 

Перед тим вона близько 5 років працювала на телеканалі "Україна".

 

Як відомо, 3 серпня на курорті Шові в Грузії стався зсув ґрунту та зніс будинки вздовж русла річки, у яких жили відпочивальники.

 

Станом на 5 серпня відомо про 15 загиблих, із зони лиха евакуювали 210 людей, передає грузинський Перший канал. Наразі рятувальна операція триває.

 

Понеділок, 7 серпня, оголошений у Грузії днем ​​жалоби.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оператор телерадіокомпанії Суспільне Олексій Ольховик загинув в бою у Бахмуті.