Гурт «Антитіла» відкрив продаж квитків на концерт у Ялті

05:49, 28.04.2023
Гурт «Антитіла» відкрив продаж квитків на концерт у Ялті

Гурт «Антитіла» впевнений, що звільнення Криму з-під російської окупації - незворотній процес і оголосив продаж квитків на свій концерт

Український гурт «Антитіла» розпочав продаж квитків на шоу, що відбудеться в Ялті на стадіоні 23 серпня 2024 року.

 

Як інформує Україна молода, про це йдеться в повідомленні гурту в Інстаграмі. 

 

«Антитіла оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон «Авангард», - йдеться в дописі. 

 

Як зазначається, «Антитіла» впевнені, що влітку 2024 року можна буде зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і «прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму.

 

«Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями», - йдеться в анонсі. 

 

Гурт уточнює, що зіграє на концерті свої найкращі пісні, які люблять і знають українці.

 

«І разом святкуватимемо українську Перемогу!», - додали "Атитіла". 

 

Як відомо, у МЗС переконані, у швидкому звільненні Криму., від окупантів і відновленні діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.

 

Як повідомляла УМ, виступ української співачки Марії Кондратенко з піснею  «Ванька-встанька» у шоу «95 квартал» по-справжньому шокував російських пропагандистів. Рашистський журналіст заявив, що подібні пісні не що інше, як справжній прояв нацизму.