Гвардія наступу: Арсен Мірзоян став амбасадором бригади «Сталевий Кордон»

21:04, 11.04.2023
Гвардія наступу: Арсен Мірзоян став амбасадором бригади «Сталевий Кордон»

Починаючи з 2014 року Арсен Мірзоян волонтерить та проводить концерти у гарячих точках (Фото ДПСУ)

Амбасадором штурмової бригади «Сталевий Кордон», що у складі «Гвардії наступу» став Заслужений артист України, співак Арсен Мірзоян. 

 

Починаючи з 2014 року, Арсен Мірзоян та відомий український волонтер Юрій Тира постійно перебувають в контакті з прикордонниками, підтримують бійців волонтерською допомогою та відвідують підрозділи охорони кордону в районах ведення бойових дій з концертними програмами.

 

Як інформує Україна молода, про це поінформувала прес-служба ДПСУ.

 

«Під час відвідування одного з підрозділів 15 мобільного прикордонного загону заслужений артист України Арсен Мірзоян та начальник штабу загону Костянтин Безпалько підписали угоду про амбасадорство. Відтепер Арсен, як амбасадор бригади, буде представляти “Сталевий Кордон” в українському та міжнародному медіапросторі»,- розповіли у Держприкордонслужбі.

 

 

 

 

«Сталевий Кордон» має завдання відсічі та стримування збройної агресії проти України, а також проведення штурмових заходів щодо відновлення територіальної цілісності України та виходу на міжнародно визнаний кордон нашої держави.

 

Як повідомляла УМ, український  музикант, фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк із перших днів повномасштабної війни боронить нашу країну від російських окупантів. Він  вступив у підрозділ патрульної поліції «Софія» та розповів, що не патрулює вулиці міст та не виписує штрафи порушникам дорожнього руху.