Євробачення: Tvorchi презентували фінальну версію пісні «Heart of Steel»

19:20, 09.03.2023
Євробачення: Tvorchi презентували фінальну версію пісні «Heart of Steel»

У свою композицію гурт Tvorchi додали україномовні рядки, думки слухачів розділилися

Вже через два місяці український гурт Tvorchi виступить в Ліверпулі на конкурсі «Євробачення-2023» зі своєю піснею Heart Of Steel. Перед конкурсом вони презентували фінальну версію пісні, дещо змінивши її, оцінки українців розділилися

 

Як інформує Україна молода, нову версію пісні гурт Tvorchi оприлюднив у соцмережах. 

 

Тепер у треку з'явився куплет українською мовою, а наприкінці композиції лунає скрипка. Втім, шанувальники гурту розділилися на два табори. Одні лишилися в захваті від нового звучання.

 

«Кінцівка зі скрипкою просто розрив», «Змінена частинка програшу наприкінці дуже вдала, як на мене», «Хлопці, ви зробили кращу версію цієї пісні, кінець – прям вишенька на торті! Україна буде гідно представлена цього року!», «Це круто! А найкрутіше, що автори пісні дослухалися до своїх співгромадян, адже вони будуть представляти нас, Україну. Я вдячна, що ви чуєте своїх слухачів», «Круто звучить! Український куплет в саме серденько!».

 

Втім, деякі шанувальники знайшли, чим розчаруватися: «Чому тільки три рядки українською?», «Гурт неймовірний насправді, але пісня якась нудна», «Даруйте, але розчарували. Змін фактично нема», «Хлопці топ, але думав буде більше тесту українською».

 

У своїй пісні Tvorchi співають про незламність та силу духу людей, створених з волі та сталі. «Heart of Steel» – пісня про нескорених, незламних людей, які попри всі труднощі рухаються вперед. Саме такі переживання за задумом артистів передає драматичний фінал.

 

«Пісня «Heart of Steel» про кожного, хто попри всю безвихідь носить у грудях сталеве серце і не здається. А сьогодні це всі ми. У нашій пісні є рядки: «Не бійтеся говорити те, що ви думаєте. Тому що як би погано не було, хтось слухає» Ми хочемо, щоб про нашу незламність почули всюди», – розповіли Tvorchi.

 

 

Як повідомляла УМ, гурт TVORCHI представить цьогоріч Україну на Євробаченні. Він заснований 2018 року саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком і вокалістом Джеффрі Кенні у Тернополі.