Головний кіт-розвідник Гюнтер мешкає у ГУР Міноборони

13:41, 25.02.2023
Головний кіт-розвідник Гюнтер мешкає у ГУР Міноборони

Головний розвідник України — кіт Гюнтер. (Скріншот відео)

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов показав головного кота-розвідника, який мешкає у відомстві.

 

Це кіт на імя Гюнтер, який пережив ракетний удар.

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив під час зйомок документального фільму «Рік», що транслювали на роковини початку широкомасштабної війни.

 

Про кота-розвідника Буданов розповів журналісту Дмитру Комарову.

 

Очільник ГУР зауважив, що цей кіт «не простий, а стратегічний», оскільки знає більше державних таємниць, ніж будь-який інший чотирилапий у нашій державі.

 

«Це місцевий кошара – це не котік. Гюнтер. Він тут народився і живе тут десь на території. Він просто гуляє тут територією… Пережив ракетний удар – все у нього нормально, як бачите», – каже Буданов.

 

 

Раніше стало відомо, що міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото чергової робочої наради, яка мала дуже приємну особливість – на ній був присутній вогненно – рудий кіт. 

 

 

Пухнастик ходив по столу, а потім заснув на робочому столі міністра. «Радник з питань добра і любові. Звуть Himars», – відрекомендував чотирилапого міністр.

 

Як повідомляла УМ, мейн-кун Макс, який мешкав із родиною до війни в Бучі, за своє котяче життя побачив більше, ніж деякі люди. Він на власній шкурці відчув, як це — перебувати у російському полоні. Однак його історія закінчилася щасливо — коту вдалося втекти під час неорганізованого відступу росіян і повернутися до господарів.