Кіт Степан із Харкова потрапив на обкладинку Times Monaco.

16:16, 21.01.2023
Кіт Степан із Харкова потрапив на обкладинку Times Monaco.

Кіт Степан «одружився» на кішці Стефанії

Відомий блогер кіт Степан з Харкова, який назбирав 1,3 млн підписників, потрапив на обкладинку журналу Times Монако. 

 

Як інформує Україна молода, видання опублікував матеріал про кота та його господарку.

 

Популярність пухнастого не спадала ще з часів смішних відео, на яких він меланхолійно сидів за келихом вина і слухав музику. 

 

На сторінках глянцю розповіли історію поїздки харизматичного кота до Європи, куди він зі своєю хазяйкою був змушений виїхати з Харкова через безперервні обстріли російських окупантів. У цей час його блог не оновлювався. Лише згодом хазяйка кота Анна повідомила, що вони зі Степаном у безпеці та знайшли притулок у Монако.

 

«Довгим і складним був для нас шлях з Харкова, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці і отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих жителів. І ми щиро вдячні за нашу безпеку»,– каже хазяйка кота Степана.

 

 

За її словами, красива природа та добре ставлення людей допомогли родині оговтатися від жахіть війни.

 

У Європі українка, використовуючи соцмережі та широку популярність свого улюбленця, розповідала про повномасштабну військову агресію РФ, а також збирала кошти надання допомоги постраждалим тваринам. 

 

Степан  зібрав тисячі євро для допомоги тваринам, які постраждали від війни. У нього з’явилася подруга – кішка Стефанія, з якою він тепер живе разом.

 

 

Не так давно кіт повертався у рідний Харків, на його сторінці були опубліковані фото на фоні обстріляних будинків. Потім родина переїхала до Львова.

 

До слова, блогер- мільйонник кіт Степан став амбасадором проєкту Мінкульту. Він закликає пожертвувати гроші на відновлення культурних пам'яток України.

 

Як повідомляла УМ, відомий «тіктокер» кіт Степан з Харкова зібрав у Франції 10 тисяч доларів на допомогу тваринам України.