Дивись куди ідеш: ТНМК презентували новий кліп про безпеку

18:49, 13.01.2023
Дивись куди ідеш: ТНМК презентували новий кліп про безпеку

Кадр із кліпу «Дивись, куди ідеш»

Український хіп-хоп гурт ТНМК випустив кліп на пісню «Дивись, куди ідеш», у якому артисти попереджають про небезпеку вибухових пристроїв та наголошують дотримуватися правил поводження з ними.

 

Як повідомляла УМ, онлайн-трансляція презентації відбулася на сторінці гурту в Facebook.

 

Вокалісти Фагот та Фоззі заспівали про небезпеку вибухових пристроїв та правила поводження з ними. Доповненням треку став анімаційний кліп у стилі аніме.

 

Мета проєкту – зменшити кількість нещасних випадків серед дорослих та дітей через знання про правильне поводження із вибухонебезпечними предметами. 

 

Ідея анімаційного кліпу та його виконання належить Олександру Корєшкову, текст до пісні написав Олександр Фоззі Сидоренко, а музику Олег Фагот Михайлюта.


«Дивись, куди ідеш — гасло для всіх українців на деокупованих від російської навали територій, так і у відносно безпечних регіонах країни», —зазначає гурт в описі до відео. 

 

«В мене є син, йому 12. Я розумію, скільки років ще попереду буде розміновуватися ця країна, і я хочу, щоб він був в безпеці й знав: що, де і як, по яких талонам йому робити, якщо він десь щось побачить»,– розповів Олег Михайлюта, відомий як Фагот. 

 

Творчий проєкт створено за підтримки Фонду Східна Європа у співпраці з ДСНС України в межах програми «Дивись під ноги!», що фінансується DanChurchAid та програми «Спільнодія» – за фінансування Європейського Союзу.

 

Як повідомляла УМ, переможці Євробачення 2022 року Kalush Orchestra здивували фанатів новим кліпом на пісню «Щедрий вечір». У ньому знявся легендарний Арнольд Шварценеггер, який зробив полум'яно звернувся до українців.