Род Стюарт у синьо-жовтому костюмі присвятив турне боротьбі українців з російським злом

07:15, 21.11.2022
Род Стюарт у синьо-жовтому костюмі присвятив турне  боротьбі українців з російським злом

Британський рок -музикант Род Стюарт під час свого виступу (Скріншот відео)

Легендарний британський музикант Род Стюарт розпочав своє турне Великою Британією в Ноттінгемі. Зірка рок- музики вийшов на сцену в синьо-жовтому костюмі, демонструючи свою підтримку Україні у війні з Росією. Він заспівав свій хіт Rhythm Of My Heart ("Ритм мого серця"), написаний про війну у В'єтнамі. 

 

Як інформує Україна молода, про це пише Mirror.

 

Як зазначив співак перед публікою, зараз цю пісню він присвячує боротьбі українців із російським злом.

 

Під час виступу демонстрували жахливі кадри воєнних реалій українського народу. Крім того, на екрані з'являлися кадри із президентом Володимиром Зеленським. 

 

«У мене є пісня під назвою Rhythm Of My Heart, яка насправді про війну у В'єтнамі і про те, наскільки вона безглузда. Але це стосується будь-якої війни. Присвячую її українцям. Це менше, що я можу зробити»,– сказав Род Стюарт на відкритті концерту.

 

Перед виходом на сцену 77-річний музикант поспілкувався з журналістами, яким пояснив свою сильну жагу допомагати українцям у війні проти російської агресії. Рокер розповів, як побачив із дружиною у новинах кадри з України. Їх це так сильно вразило, що вони не змогли стояти осторонь.

 

 

 

«Словами не описати те, що ми бачили. Бомбардування безневинних дітей, бомбардування лікарень та дитячих майданчиків. Як і всі інші, ми були не в собі. Я нікому цього не бажаю. Це зло, чисте зло»,– прокоментував співак.

 

Як повідомляла УМ, британський рок-музикант Род Стюарт дав притулок багатодітній родині з України, яка змушена була тікати за кордон подалі від російського тероризму. Артист люб'язно запропонував винайняти для біженців-українців будинок та взяв на себе фінансові витрати.