Арнольд Шварценеггер приймав вдома гостей з Kalush Orchestra

13:01, 27.10.2022
Арнольд Шварценеггер приймав вдома гостей з Kalush Orchestra

Гурт Kalush Orchestra в гостях у відомого голлівудського актора Арнольда Щварценеггера

Переможці міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2022» гурт  Kalush Orchestra проводять великий концертний тур у США та в Канаді.  

 

Музиканти не тільки просувають українську культуру, виконуючи свої  хіти, а й збирають кошти на допомогу Україні та ЗСУ.

 

Під час перебування  у Лос-Анджелесі артисти зустрілися з голлівудським актором та ексгубернатором Каліфорнії Арнольдом Шварценеггером, який неодноразово висловлювався проти російської агресії на території України.

 

Як інформує Україна молода, про зустріч з гуртом Kalush Orchestra американський актор Арнольд Шварценеггер розповів на своїй сторінці у Твітері.

 

Він поділився кількома світлинами із учасниками гурту Kalush Orchestra у свої соціальних мережах. При чому на одній зі світлин «залізний Арні» позував у знаменитій рожевій панамці Kalush Orchestra.

 

 

«Це була фантастична зустріч із Kalush Orchestra, переможцями Євробачення з України. Ви мене надихаєте!», — підписав він фото.

 

Своїми емоціями поділився і лідер гурту Олег Псюк, показавши фото із зустрічі:

 

«Йо, вчора залетіли в гості до Арнольда Щварценеггера. Він запросив нас додому і вийшов зустрічати з великим ослом. Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку.

 

Ви знаєте, що Арнольд активно підтримує українців із перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка лише посилюватиметься. Приємно було зустрітися із такою легендою, я можна сказати, виріс на фільмах за його участю».

 

Зауважимо, що гурт Kalush Orchestra гастролює із туром Північною Америкою. 23 жовтня вони дали концерт у Лос-Аджелесі (Каліфорнія). Губернатором саме цього штату був Арнольд Шварценеггер у 2003−2006 роках.

 

Як повідомляла УМ, голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер дорікнув європейським країнам за те, що вони продовжують купувати паливо в Росії, фінансуючи тим самим війну в Україні. Він закликав якнайшвидше відмовитися від постачання нафти і газу з росії.