Red Hot Chili Peppers підняли на концерті в Маямі прапор України

17:41, 01.09.2022
Red Hot Chili Peppers підняли на концерті в Маямі прапор України

«Любимо Україну», — підписали музиканти світлину з концерту. (Фото: Red Hot Chili Peppers)

Американський гурт Red Hot Chili Peppers на концерті в Маямі підняли синьо- жовтий прапор, тим самим привернувши увагу до України.
 
Як інформує Україна молода, відповідну світлину з цього концерту гурт опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.
 
На нещодавньому концерті в Маямі соліст Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс вийшов на сцену з українським прапором.
 
«Любимо Україну», — підписали музиканти це фото. У коментарях українські прихильники гурту дякують за підтримку і запрошують виступити в Україні після Перемоги.
 
Гурт Red Hot Chili Peppers у минулі роки кілька разів виступав в Україні у 2012 і 2016 роках.
 
Нагадуємо, ціла низка рок-гуртів зі світовим ім'ям активно підтримують Україну під час свої концертів. Зокрема гурт Imagine Dragons став амбасадором української краудфандингової платформи United24 і збирає гроші на закупівлю медичного транспорту.
 
Гурт Сoldplay на кожному концерті говорить про Україну, виходить на сцену з українським прапором, а соліст носить браслет у жовто-синіх кольорах. 
 
Гурт Pink Floyd випустив першу за 28 років пісню Hey Hey Rise Up, а всі гроші від її монетизації перераховує на допомогу Україні.
 
Як повідомляла УМ, на концерті у Бостоні в рамках світового туру Got Back легендарний  британський музикант, один із засновників гурту The Beatles Пол Маккартні, вийшов на сцену із величезним українським прапором.