Режисер Олег Сенцов та юристка Вероніка Вельч одружилися

13:59, 06.07.2022
Режисер Олег Сенцов та юристка Вероніка Вельч одружилися

Режисера Олега Сенцова офіційно окільцювали

Український режисер Олег Сенцов, який сьогодні захищає країну на фронті, одружився. 
 
Як інформує Україна молода, про це він лаконічно повідомив у Facebook, опублікувавши щасливе фото з обраницею. 
 
Другою дружиною 45-річного режисера стала Вероніка Вельч родом із Івано-Франківська. Дівчина навчалася у Чернівецькому національному університеті, має ступінь кандидата політичних наук, працює у Вашингтоні (США) директором з адвокації у компанії Ridgely Walsh LLC, є старшим науковим співробітником у Центрі Джозефа Рейні. Вероніка займається питаннями національної безпеки та конфіденційності, а також керує роботою компанії у галузі прав людини. 

 
 
 
Рік тому Олег Сенцов вперше з'явився з Веронікою Вельч на публічному заході. Пара разом відвідала Одеський міжнародний кінофестиваль, і вже тоді він говорив про бажання одружитися. 
 
 
На весільному знімку пара позує в обнімку з широкими посмішками. 45-річний режисер приїхав на розпис у військовій формі, а його наречена – в ошатній сукні-вишиванці.
 
 
Нагадаємо, з першою дружиною Аллою Олег Сенцов розлучився у 2016 році. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей - Аліна (20 років) та Владислав (18 років). Втретє Сенцов став батьком у 2020 році: журналістка Юлія Бабич народила від нього дочку Емму. У пари не було серйозних стосунків: вони розлучилися ще до того, як Юлія дізналася про вагітність.
 
Як повідомляла УМ, на польському фестивалі «Любуське кіноліто» (Lubuskie Lato Filmowe), що проходив у Лаґуві кримінальна драма «Носоріг» Олега Сенцова отримала Гран-прі фестивалю — «Золоте гроно».