Оля Полякова повертається в Україну і співатиме пораненим у шпиталях

06:16, 16.06.2022
Оля Полякова повертається в Україну і співатиме пораненим у шпиталях

Оля Полякова повертається в Україну, аби нести радість пораненим бійцям

Відома співачка  Оля Полякова, яка зараз перебуває у Франції, вирішила повернутися до України.
 
Вона планує вирушити українськими містами, щоб співати для військових у шпиталях і тішити їх своїм співом.
 
Як інформує Україна молода, про це вона розповіла в ефірі Сніданку з 1+1.
 
Полякова розповіла, що незабаром повернеться до Києва, а її молодша дочка Аліса дуже хоче повернутися в Україну разом з нею.
 
«Все їй не так, все несмачне, все негарне, навіть тварини їй не так виглядають, як в Україні… Дитині нічого не хочеться, там три кішки, п’ять собак, дорогі серцю кози, дуже хоче додому. Я через півтора тижня вже повертаюся до Києва і даватиму концерти у шпиталях для військових. Вона мене благає взяти її з собою. А я боюся, не знаю, що робити», — поділилася Полякова.
 
Співачка додала, що поки що не знає, чи піде її молодша дочка до французької школи у вересні, адже мріє, що війна закінчиться і можна буде повернутися до України. Щодо старшої доньки Маші, то вона ще до повномасштабного вторгнення вирішила вступати до іноземного музичного університету. За словами співачки, дочка подала документи до 5 вишів. І додає: «куди вступимо і як тягтимемо за фінансами — туди й підемо».

Як повідомляла УМ, неабиякий скандал виник в української  співачки  Оксани Білозір з Олею Поляковою. Білозір обурилася з приводу переспіву її пісень, зокрема «Колискова мелодія України», яку Оля переробила з відомої пісні «Свіча».