Мексика відмовляє росіянам у візі українською мовою

13:30, 04.06.2022
Мексика відмовляє росіянам у візі українською мовою

Росіянам ніде не раді: Мексика відмовляє громадянам рф у візі, причому українською мовою

Громадяни РФ, які намагаються оформити електронний дозвіл для в'їзду до Мексики, отримують відмову в наданні послуги. Після заповнення заяви на сайті дипмісії росіяни не отримують схваленого рішення, причому сама відмова надходить українською мовою. 
 
Як інформує Україна молода, про це пишуть «РИА Новости».
 
Росіяни, які прямують до Мексики з туристичною метою, з січня 2017 року мають право в'їхати до країни за електронною візою, але тільки повітряним шляхом. Дозвіл не потрібно оформлювати тим, хто має діючу візу Канади, США, Японії, Великобританії або будь-якої з держав, що входять до Шенгенської зони, а також постійний дозвіл на проживання кількох країн, зазначено на сайті посольства Мексики.
 
Для оформлення електронного дозволу необхідно заповнити на сайті дипмісії анкету з особистими даними, включно з громадянством, вказати дати відвідування Мексики.
 
 
Тепер якщо вказати громадянство «Росія», то після заповнення анкети на екрані з'являється текст українською мовою, в якій йдеться, що запит «не оброблений».
 
Наразі коментарів посольства Мексики щодо ситуації у російських ЗМІ немає.
 
Нагадаємо, раніше Італія перестала видавати візи росіянам.
 
Тим часом Президент України Володимир Зеленський підтримав петицію про введення запровадження візового режиму для громадян Росії.
 
Як повідомляла УМ, готелі Туреччини цьогоріч можуть не заселяти туристів із Росії. Найбільший туроператор Європи компанія  TUI вимагає від готелів Туреччини повиганяти усіх росіян. Причому навіть тих, які раніше забронювали номери.
 
Відповідну вимогу у зв'язку із санкціями проти Росії за її варварську війну проти України надіслав турецьким готелям представник найбільшого європейського туроператора TUI Tantur.