У Генічеську окупанти заохочують до вирощування конопель

15:02, 11.05.2022
У Генічеську окупанти заохочують до вирощування конопель

До усіх своїх злочинів, рашисти додали ще й вирощування наркотичних рослин (Фото з сайту Pixabay)

Рашисти «легалізували» наркобізнес під Херсоном. На тимчасово окупованих територіях вони висаджують плантації конопель, а місцевим колаборантам обіцяють відсоток із продажу наркотиків і посади в так званих адміністраціях регіону. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський у Facebook.
 
«У кожній країні є мафія, але тільки в РФ у мафії є своя країна. До всіх раніше відомих злочинів орків на території Херсонської області додався наркобізнес. Орки та їхні прислужники в Генічеській громаді зайнялися організацією плантацій конопель, обіцяючи місцевим «аграріям» захист, відсоток з прибутку та посади у своїх «регіональних адміністраціях». Власне, це приблизно все, що може дати Херсонській області «руський мір», крім пам'ятників радянської епохи, терору та дефіциту всього», – написав Соболевський. 
 
Як відомо, в окупованому Херсоні росіяни почали відбирати квартири. У житло, яке залишили городяни, виїхавши на підконтрольну Україні територію, окупаційна влада вирішила заселяти своїх «переселенців».
 
Відомо, що окуповану Херсонщину покинув кожен п'ятий мешканець. Росіяни не дозволяли робити офіційних «зелених коридорів», тому люди, ризикуючи своїм життям, самотужки виїжджали.
 
Зафіксовано, що із минулого тижня російська військова техніка з Криму стягується на кордон із Херсонщиною. Концентрацію військових зафіксовано біля села Філатівка.
 
Як повідомляла УМ, рятувальники України радять ворогу на Росії менше курити трави.