Данилко шкодує, що не побуває на похоронах путіна

07:34, 25.04.2022
Данилко шкодує, що не побуває на похоронах путіна

Данилко шкодує за одним, що на власні очі не побачить у труні путіна (Фото з відкритих джерел)

Популярний український музикант і шоумен Андрій Данилко, який опинився у російському «чорному списку»,  з гумором відреагував на заборону свого в'їзду до РФ впродовж  50 років. Єдине, чому він засмутився, так це тому,  що не зможе побувати на похоронах президента Росії Володимира Путіна.
 
Як інформує Україна молода, про це він розповів у інтерв'ю The Insider. 
 
«Я не дуже засмутився, бо скрізь я там був: у Мавзолеї був, у Кремлі був, на Лужниках виступав, що мені там дивитися. Єдине, що ось на похороні у Путіна не зможу бути»,– заявив він.
 
Знаменитість також додав, що пройтися Червоною площею матиме змогу, коли йому буде майже 100 років.
 
«Мені телефонують і кажуть, що заборона на 50 років… Я починаю рахувати і дивлюся, що усі там молодші… І думаю, я що у списку найстарший? Потім побачив прізвище лікаря Комаровського. Я так підрахував, що маю шанс через 50 років з паличкою пройтися Червоною площею»,— додав Данилко.
 
Нагадаємо, у Мережі з'явився повний список українських артистів, журналістів та блогерів, яким заборонено в'їзд до Росії до 2072 року. Зокрема, у найближчі 50 років до Росії не зможуть потрапити Дмитро Монатік, Макс Барських, Світлана Лобода, Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Потап, Іван Дорн, Святослав Вакарчук, Настя Каменських, Аліна Паш та багато інших.
 
Як повідомляла УМ, украінський  шоумен Андрій Данилко залишається у Києві і збирає допомогу Збройним силам України. Він закупив для захисників України  бронежилети, каски й тепловізори.