Рятувальники України радять ворогу на росії менше курити трави

13:18, 20.04.2022
Рятувальники України радять ворогу на росії менше курити трави

Нешановні "визволителі" - спершу наведіть лад у себе. (Фото: Фейсбук ДСНС України)

Наші рятувальники радять «колєгам» на росії не курити траву і боятися Бога.

 

Після того, як на росії розповсюдили істеричні поради на випадок «ответного ядерного удара со стороны стран НАТО», наші рятувальники ДСНС звернулися до «нешановних колег».

 

«Нагадуємо вам, що траву, на гасіння якої ви виїжджаєте з настанням весняних господарських робіт, зовсім не обов'язково курити. Також радимо бути обережними з грибами. Інакше у підсумку "народжуються" ось такі істеричні заяви», – зазначають рятувальники нашої країни.

 

І натомість радять «колегам» посилити інформаційно-роз'яснювальну роботу у житловому секторі, куди руські солдати повідправляли крадену в Україні побутову техніку.

 

«Краще публікуйте в себе на сайті до тих крадених пральних машинок, телевізорів та жіночих фенів інструкції та випуспіть рекомендації про те, як підключити вивезену з України техніку до ваших старих проводок і не згоріти всім "посёлком"», – наголошують українські надзвичайники.

 

І закликають руських «колєг» не боятися НАТО, а боятися Бога .

 

«Бо хвиля його відповіді буде страшнішою і дістане усі ваші наступні покоління. Тож бережіть свої халупи від вогню і хоч зрідка їх ремонтуйте. З презирством, рятувальники України», – підсумовують своє звернення наші надзвичайники.

 

Як повідомляла УМ, російські військові не лише зазнають нищівних поразок через неймовірний опір українців, втрачаючи в Україні не лише техніку та вищий особовий склад, а, схоже, не мають чого їсти через втрату запасів продовольства.