Підняти бойовий дух: гурт «Океан Ельзи» дав мініконцерт на пішохідному мості у Києві

19:39, 22.02.2022
Підняти бойовий дух: гурт «Океан Ельзи» дав мініконцерт на пішохідному мості у Києві

Гурт "Океан Ельзи" запевнив українців: "І все буде добре!". (facebook.com/okeanelzyofficial)

Український гурт "Океан Ельзи" миттєво відреагував на напружені події в Україні у зв'язку із визнанням Росією бойовиків на Сході України, тому запросив українців на мініконцерт для підтримки бойового духу.

 

Сам мініконцерт відбувся на Пішохідно-велосипедному мосту у Києві 22 лютого.

 

Як повідомляє Україна молода, про цю подію поінформував гурт у соцмережах у вівторок. 

 

 

"Сьогодні о 15:00, якщо ти в Києві, просто приходь на Пішохідно-велосипедний міст. "Океан Ельзи" заспіває декілька пісень, просто разом з нами усіма. Ми тут. Ми разом. Ми сильні і об'єднані!" – йшлось у публікації.

 

 

Згодом музиканти додали яскраві фото і відео зі "спонтанного" концерту та подякували усім, "хто так швидко і неочікувано для них самих сьогодні був поруч".

 

"Сьогодні зранку, обговорюючи між собою всі події, у нас з'явилась ідея просто вийти в Києві на міст, як вуличні музиканти, зіграти декілька пісень під гітару. Відчули, що потрібно показати всім: ми у цьому всьому разом! Ми тут, вдома, ми продовжуємо робити свою справу, бути зосередженими, чіткими. Віримо у кожного з нас і, найбільше, у свою армію", – наголосили музиканти.

 

 

Зазначимо, що інші українські зірки також гостро відреагували на російську агресію  навколо кордонів України, а також підтримують та вірять в ЗСУ

 

Так, ведучий Олексій Суханов відрікся від рідної для нього Росії, у якій народився. Нагадаємо, що телеведучий переїхав згодом працювати в Україну, з "нуля" вивчив українську мову та володіє нею зараз майже в ідеалі.

 

Лідер гурту "O.Torvald" Євген Галич звернувся з гнівним дописом до "опозиційних" росіян, які тепер мовчать після загрози вторгнення Росії в Україну.

 

 

Співачки Камалія, Руслана Лижичко, Наталка Карпа, хореографиня Ілона Гвоздьова та десятки інших зірок опублікували слова підтримки українцям та українським військовим, а також різко засудили дії Кремля.

 

Як повідомляла "УМ", голівудська актриса українського походження, зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник публічно підтримала Україну в неспокійні часи російської загрози.

 

А українські зірки - гурт "Антитіла", а також соліст гурту "Тартак" Олександр Положинський підписали контракт із ЗСУ і тепер проходитимуть службу у резерві Територіальної оборони.