Гурт Kalush Orchestra підписав усі документи і поїде на Євробачення

15:54, 22.02.2022
Гурт Kalush Orchestra підписав усі документи і поїде на Євробачення

Гурт Kalush Orchestra представить Україну на Євробаченні в Італії (Фото: Суспільне)

Після скандалу навколо нацвідбору на "Євробачення-2022" стало відомо, що гурт Kalush Orchestra офіційно представить Україну в Турині з піснею Stefania. Гурт погодився поїхати на конкурс від України та підписав відповідні документи.


Як інформує Україна молода, про це повідомили у прес-службі Суспільного.


Відповідне рішення було прийнято на засіданні Організаційного комітету національного відбору на участь у Євробаченні-2022 


«Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу нацвідбору на "Євробачення-2022" та віддав нам перше місце у SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою»,— сказав вокаліст гурту Олег Псюк.


Днями під час бесіди з Сергієм Притулою фронтен Kalush Orchestra Олег Псюк пояснив рішення представити Україну на конкурсі:


"Мій хороший виступ не залежить від "Суспільного" і я дуже радий, що в Італії організовує "Євробачення" не "Суспільне", тому, я буду представляти Україну, а не "Суспільне", - сказав Псюк.


Зазначимо, що у фіналі нацвідбору Kalush Orchestra посіли друге місце. Колектив отримав 14 балів – з них максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів.


Як повідомляла УМ, пеереможниця  Нацвідбору на Євробачення-2022 Аліна Паш зняла  свою кандидатуру як представника України в цьому щорічному пісенному конкурсі через гучний скандал.