У метро Києва створять мурал до релізу Horizon Forbidden West, фото

19:30, 06.02.2022
У метро Києва створять мурал до релізу Horizon Forbidden West, фото

Зображення Елой під водою в оточенні механічних звірів дуже доречно на стінах та стелі переходу (twitter.com/CHOBUDA)

Мурал до релізу Horizon Forbidden West створюють у центрі Києва.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив редактор Mezha.Media Олег Данилов.

 

Незвичайність зображення обумовлюється тим, що воно знаходиться під землею, у довгому переході між станціями метро Хрещатик та Майдан Незалежності.

 

Фото незавершеного мурала опублікував у Twitter Олекса Мельник.

 

 

«У Києві класно рекламують прийдешню Horizon Forbidden West», - прокоментував чоловік.

 

«Зображення Елой під водою в оточенні механічних звірів дуже доречно на стінах та стелі переходу, який тепер нагадує підводні тунелі у деяких океанаріумах чи акваріумах», - повідомляє Данилов.

 

 

І додає:«Зображення ще незавершене, тому що малюють його схоже лише вночі, коли метро не працює. Сподіваємося, до релізу гри 18 лютого 2022 р. мурал закінчать».

 

Традиція створювати великі рекламні мурали до релізу провідних ігор існує вже давно, але це перше зображення такого плану в Україні.

 

 

Також редактор Mezha.Media зазначив, що в останні роки Київ відомий великою кількість дуже гарних муралів, які масово з’явилися у місті після Революції Гідності. Часом для їх створення запрошують всесвітньо відомих вуличних художників.

 

Як повідомляла «УМ», два місяці тому мурал на честь філософа Григорія Сковороди створила харківська художниця Анастасія Худякова у Харкові.