Рік тигра 2022: Гороскоп для знаків Східного календаря

20:22, 31.12.2021
Рік тигра 2022: Гороскоп для знаків Східного календаря

Рік Водяного Тигра вимагатиме бути поміркованими і розсудливими в справах. (Фото з сайту Pixabay)

Чорний (Блакитний) Водяний Тигр править у Новому 2022 році, згідно зі Східним календарем, який заснований на 12-річному місячному циклі.

 

Китайці вірять, що тварина передає свої відмітні ознаки року, в який вона править.

 

Хоч яким кольором «заряджений» цей хижак, він завжди гучно заявляє про себе, водночас його період сповнений яскравими подіями.

 

Адже на Сході Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя.

 

Рік Водяного Тигра вимагатиме бути поміркованими і розсудливими в справах. Варто утримуватися від необдуманих і небезпечних дій, краще не поспішати. Спокійна обстановка сприятиме позитивному настрою та змінам на краще. Особливо сприятливим буде кінець року.

 

Тигр дасть багато шансів, головне - розумно ними скористатися.

 

Загалом енергетика наступного року несе позитивну силу. Новий 2022 рік - найкращий період, щоб попрощатися з минулим, почати все з нового аркуша. Багато хто зможе здобути підвищення на роботі, покращити фінансове становище і вирішити питання з житлом.

 

Зауважимо, що покровитель 2022 року не любить легковажних і лінивих, тому він підтримуватиме тих, хто має намір завзято і самовіддано працювати.

 

Новий рік не буде тихим і спокійним – це час змін, які іноді вибиватимуть із колії.

 

Відтак, найбільшого успіху в кар'єрі досягнуть творчі особи з нестандартним мисленням – у них високі шанси піднятися кар'єрними щаблями і покращити фінансове становище.

 

Тигр - велелюбна тварина, тому рік є вдалим для створення сім'ї. За заступництва Тигра багато хто наживе стосунки і порине в пристрасний роман.

 

У плані здоров'я потрібно пильнувати хронічні захворювання нирок і сечовивідних шляхів. Зважаючи на стихію року, рекомендовано пити якнайбільше якісної води.

 

Фінансові справи вимагатимуть бути розсудливими: поєднання бравади з відчайдушністю може дати непередбачуваний результат.

 

Прогноз на 2022 рік Тигра для знаків Східного календаря

 

Щур

 

Для Щура 2022 рік буде просто звичайним: на те, що будуть несподівані повороти долі, не варто сподіватися. Усього треба буде здобувати своїми силами й розумом, а от у кар'єрних питаннях можна спиратися на допомогу близьких і друзів.

 

Тигр у любовній сфері принесе багато хвилювань через невизначеність у стосунках і невпевненість у партнері. Водночас Щурам в особистому житті не варто приймати поспішних рішень.

 

Фінансова сторона буде не надто прибутковою: щоб зміцнити бюджет, треба буде багато працювати і мати терпіння.

 

Бик

 

Бику доведеться виборювати місце під сонцем. Хоча захист із боку Тигра буде, зважати потрібно на власні сили й можливості.

 

Не виключено, що будуть зміни в кар'єрі і зміцниться фінансове становище. Також є шанс змінити місце проживання.

 

У любовних справах варто пильнувати: якщо не приборкати пристрасті, можуть бути серйозні проблеми і наслідки.

 

Незважаючи на труднощі, на Биків також чекають цікаві події. Представники знака матимуть шанси на успіх, якщо не пручатимуться.

 

Тигр

 

Тигри, що народилися в цей рік, можуть сподіватися, що буде успіх і благополуччя в різних напрямах.

 

Кар'єра піде вгору, матеріальне благополуччя зросте, в особистому житті пануватиме гармонія. Якщо грамотно розставити пріоритети, з будь-якої ситуації можна вийти переможцем.

 

 

Кролик

 

Рік Тигра не можна назвати ідеальним і гармонійним для Кролика, хоча великих неприємностей не передбачається. Головне - відкинути ілюзії та легковажність і все продумувати до найменшої дрібниці.

 

Представникам знаку випаде реальна нагода примножити капітал і здобути визнання впливових людей.

 

Можна сміливо ділитися знаннями й досвідом, починати проекти й укладати угоди. Головне, щоб усе було під контролем, без бурхливих емоцій та легковажних вчинків.

 

У любовних стосунках, можливо, будуть різні, часом складні моменти, хоча насамкінець все буде якнайкраще.

  

Дракон

 

У 2022 році на Дракона очікують грандіозні зміни в професійній сфері. Тигр вплине на розвиток здібностей знака і буде надійною опорою, якщо приборкати власну нерозсудливість.

 

Дракону рекомендовано бути точним у всіх справах, незважаючи на бурхливу фантазію. У рік Тигра можна сміливо братися за великі проекти.

 

Любовну сферу наповнять яскраві події.

  

Змія

 

2022 рік для Змії успішний період. У робочій сфері все складеться якнайкраще: буде можливість продемонструвати свої таланти і піти далі.

 

У стосунках з коханою людиною, можливо, будуть "підводні камені", яких можна буде уникнути, якщо бути чуйним і уважним.

 

Можна сміливо експериментувати зі стилем, зовнішністю, змінюватись як фізично, так і духовно.

 

Кінь

 

Кінь відверто втомився від проблем і невдач, і в рік Тигра він про них забуде. На представників знака чекають любовні пригоди, успіх у роботі, фінансовий зиск і море позитивних емоцій.

 

Складних ситуацій буде дуже мало, водночас їх можна буде приборкати в стислий термін.

 

Стосунки з партнером будуть гармонійними, якщо Кінь навчиться бути терплячим і стримуватиме себе кожної критичної миті.

 

 

Коза

 

У Кози в рік Тигра буде багато перспективних пропозицій та цікавих знайомств. Усе буде успішним: і навчання, і здоров'я, і фінансова сфера.

 

Кар'єра піде вгору, хоча на нечувані заробітки сподіватися не варто. Рекомендовано скерувати сили на збереження матеріальної стабільності, не влазити в кредити і не робити великих вкладень.

 

Якщо робота буде вкрай насиченою, варто зменшити оберти заради здоров'я.

 

В особистому житті матимете шанс почати стосунки, зіграти весілля чи народити дитину.

 

Мавпа

 

Тигру не надто подобається Мавпа, тому для цього знаку 2022 рік буде нелегким. Доведеться сам на сам долати перешкоди і сподіватися тільки на власні сили і зв'язки.

 

Народженим у рік Мавпи пощастить із кар'єрою, але роботі треба буде приділяти дуже багато уваги. Водночас матеріальні питання не турбуватимуть.

 

Любовні стосунки будуть нестабільними, є можливість конфліктів. Мавпам рекомендовано мати терпіння, уникати емоційних стрибків і вчасно відпочивати.

 

Півень

 

Тигр підштовхне Півня будувати глобальні плани і досягати цілей будь-якими шляхами. Знак матиме щасливий і жвавий рік.

 

У кар'єрному плані варто докладати більше зусиль і для досягнення цілей використовувати всі можливості. Щоб набути фінансової стабільності, потрібно суворо контролювати бюджет і не дозволяти легковажних витрат.

 

У любовній сфері не прогнозується великих змін, адже більшість Півнів будуть зайняті роботою або її зміною.

 

Варто звернути увагу на здоров'я та самопочуття, а також зайнятися перевтіленням як зовнішнім, так і духовним.

 

Собака

 

На Собаку в рік Тигра чекає багато сюрпризів і несподіваних ситуацій. Успіх не забариться як у роботі, так і у фінансових справах.

 

Імовірно, будуть просування по службі, прибуткові контракти і проекти. Усе це позитивно вплине на матеріальне становище.

 

У любовному плані ситуація буде стабільною, з'явиться більше часу на себе і на сім'ю. Важливо не забувати про власні проблеми, коли допомагаєте іншим.

 

Свиня

 

Свиня має всі шанси прожити 2022 рік якнайкраще, якщо вона буде активною та не проґавить масштабні перспективи.

 

Рік Тигра буде гарним періодом для будування кар'єри і для самовдосконалення знака, буде нагода збільшити дохід, досягти успіху і здобути визнання.

 

Імовірно, почнеться бурхливий роман. Обранцем може стати людина, яку довго знаєте.

 

Важливо стежити за харчуванням і не перевантажувати організм.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік Тигра 2022: як святкувати