У Індії піарять фільм RRR: на постері – Маріїнський парк у Києві, відео

20:49, 16.11.2021
У Індії піарять фільм RRR: на постері – Маріїнський парк у Києві, відео

Новий фільм RRR найкасовішого індійського режисера Раджамулі зінмали у Києві. (facebook.com/laharimusic)

Фото Маріїнського палацу розмістили на постері нового фільму RRR найкасовішого індійського режисера С. С. Раджамулі.

 

Як повідомляє «Україна молода», днями вийшов тизер фільму із саундтреком, а також опубліковано постер картини по двох легендарних індійських революціонерів 20-х років минулого століття.

 

Відео супроводжує саундтрек із фільму.

 

На обох із них фігурує Маріїнський палац. Справа у тому, що одна зі сцен знімалася у Києві.

 

У серпні цього року Маріїнський палац у Києві прикрасили квітами, стрічками, і він став майданчиком для зйомок індійського кіно. Там знімали одну з наймасштабніших сцен фільму.

 

Наразі промовідео демонструє фрагменти зі сцени, знятої на майдані біля палацу та робочі моменти зі зйомок та репетицій у Києві.

 

Вже у перші дні після виходу тизер із саундреком почав набирати мільйони переглядів, їхня кількість продовжує зростати.

 

Станом на вівторок, 16 листопада його переглянуло вже 40 мільйонів глядачів!

 

 

Масштабна сцена біля Маріїнського палацу у Києві стала однією з найскладніших для знімальної команди — в ній взяли участь 300 акторів масових сцен, оркестр, понад 50 танцівників, всі в історичних образах, що передбачають специфічний грим і габаритні костюми, які мали витримати ідеальний ритм у танці разом з двома головними героями фільму.

 

Хореографинею-постановницею на майданчику фільму RRR в Києві виступила відома українська спортсменка, танцівниця й чемпіонка світу з латиноамериканських танців Олена Шоптенко, другим хореографом став Максим Леонов.

 

«Коли я вперше побачила те, як танцюють герої, була щиро вражена їхнім рівнем володіння своїм тілом та артистичністю в танці. Я розумію, що в індійських фільмах це не рідкість, але тут актори мене просто підкорили своєю енергією та підготовкою», — поділилася враженнями Шоптенко.

 

Зйомки фільму біля пам’ятки архітектури національного значення стали можливими завдяки сприянню Офісу Президента та керівництва Маріїнського палацу. За організацію знімального процесу у Києві відповідала українська кінокомпанія «435 FILMS».

 

«Для Індії стандартна практика випускати пісню з фільму та за її популярністю розраховувати майбутній бокс-офіс стрічки. Кілька годин тому спілкувалися з індійськими колегами, які поділилися новиною, що за добу пісня та відео з фільму стали великим хітом в Індії.

 

Для фільму це означає лише одне — на нього чекає шалений успіх вдома. До речі, глядачі з великим захопленням коментують не лише музику та дії акторів, але й красу нашого Маріїнського палацу», — поділилася засновниця кінокомпанії «435 FILMS» Анна Паленчук.

 

 

Прем'єра фільму запланована на 7 січня 2022 року. Картина розповідає про двох легендарних індійських революціонерів та їхню подорож далеко від дому, перш ніж вони почали боротьбу за свою країну у 1920-х роках.

 

Як повідомляла «УМ», днями завершено написання сценарію до серіалу «Поліський фокстрот», про трагічну долю міста Поліське у Чорнобильській зоні.