Легендарна ABBA після 40-річної перерви випустила свій останній альбом, фото

10:42, 05.11.2021
Легендарна ABBA після 40-річної перерви випустила свій останній альбом, фото

Одна з платівок легендарної АВВА. (Фото: із сайту АВВА)

Шведський гурт ABBA, який у 1970-1980 роки своїми хітами підкорив увесь світ, завершує музичну кар’єру. Після 40-річної перервиїх останній альбом вийде 5 листопада – загалом для артистів це вже девʼятий альбом.

 

Як інформує УМ, про це йдеться на сайті колективу.

 

Новий альбом з 10 композицій називається Voyage. Дві пісні з нього — “I Still Have Faith In You” і “Donʼt Shut Me Down” — артисти випустили ще 2 вересня.

 

 

Учасники запевняють, що після випуску нового альбому жодних інших пісень не буде, адже гурт припинить існування.

 

Послухати композиції можна на стримінгових сервісах, таких як Spotify, YouTube Music, Apple Music, Amazon Music, Deezer та iTunes Store.

 

Тепер артисти готуються до концерту, який пройде у травні 2022 року та стане «революційним», оскільки всесвітньовідомі хіти та нові пісні на концерті виконуватимуть цифрові аватари артистів.

 

 

Разом із цифровими версіями учасників на сцені наживо гратимуть музиканти.

 

Гурт, що складається з Бьорна Ульвеуса, Бенні Андерссона, Агнети Фельтског і Анні-Фрід Лінгстад, здобув міжнародну популярність у 1974 році після перемоги на «Євробаченні» з піснею “Waterloo” — у 2020 році глядачі визнали її найкращою в історії пісенного конкурсу.

 

Останній студійний альбом ABBA під назвою The Visitors вийшов у 1981 році. У 2018 році група у своєму Instagram повідомила про воззʼєднання.

 

Як повідомляла УМ, відомий у всьому світі шведський музичний гурт ABBA - оголосив про завершення кар’єри. Останній альбом групи вийде 5 листопада.