«Ощадбанк» зняв відео у TikTok під пісню російської «Арії»

15:19, 24.10.2021
«Ощадбанк» зняв відео у TikTok під пісню російської «Арії»

Екссоліст "Арії" неодноразово бував у Криму і давав концерти зі своїм гуртом "Кипєлов". (facebook.com/KipelovOfficial)

В офіційному TikTok-профілі "Ощадбанку" опублікували відео на пісню "Я вільний" російського гурту "Арія".

 

І це попри те, що артисти гастролювали окупованим Кримом, а екссоліст Валерій Кіпєлов підтримує окупацію Криму та політику Путіна.

 

Як інформує Україна молода, наразі на каналі "Ощадбанку" цього відео вже немає.

 

Втім, його встигли зняти знімком екрану і поширити соціальними мережами і платформою YouTube. На кадрах видно лого TikTokі посилання на профіль "Ощадбанку".

 

Сюжет простий: начебто хлопець обіцяє показати найкраще місце на землі. Дівчина уявляє собі "Ощадбанк". Щоправда, до чого тут пісня російського гурту "Арія" – "Я вільний" (рос. "Я свободен") – не до кінця зрозуміло.

 

У коментарях користувачі висловили обурення, що це найкраща антиреклама банку. Згодом відео "знесли", іншими словами архівували, зробивши приватним.

 

 

«Мені дуже сподобався виступ Путіна, який сказав, що Крим для всіх і, єдине, що він ніколи не буде бандерівським. Тут я його підтримую на всі 100%», – як нагадує Україна молода, так висловився Кіпєлов у 2014 році.

 

Згодом екссоліст "Арії" неодноразово бував у Криму і давав концерти зі своїм гуртом "Кипєлов". Останній із них був у вересні 2021 року.

 

Щодо "Арії" з оновленим складом без Кіпєлова, то вони також виступали у Криму. Наприклад, у Керчі 9 квітня 2021 року. Втім, жоден із чинних учасників групи, які були в окупованому Криму, не занесені до "чорного списку" Мінкульту. Немає там і Валерія Кіпєлова.

 

 

Як раніше інформувала Україна молода, петиція українського шоумена та продюсера Ігоря Кондратюка про повну заборону на виступи російським артистам в Україні 10 жовтня набрала 25 тисяч голосів і має бути розглянута президентом Володимиром Зеленським.