Гола фотосесія: влада Еміратів депортувала українок

08:39, 13.04.2021
Гола фотосесія: влада Еміратів депортувала українок

Українські дівчата, без сумніву, найгарніші в світі, але треба бути й більш скромними...

Із Об’єднаних Арабських Еміратів увечері 12 квітня депортували 11 із 12 українок, які брали участь у відвертій фотосесії в Дубаї.

 

Як інформує УМ, про це повідомив 13 квітня речник МЗС Олег Ніколенко.

 

«Вчора ввечері (12 квітня – УМ.) влада ОАЕ депортувала одинадцять громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь у відвертій фотосесії. Інша українка, у якій був діагностований COVID-19, буде депортована після одужання», - заявив речник МЗС.

 

Зауважимо, що в майбутньому всій групі українок заборонено в’їзд на територію країни. У МЗС відзначили, що завдяки роботі консулів наші громадянки отримали мінімальне із можливих покарань. Ніколенко нагадав, що жінок могли покарати ув’язненням на термін до шести місяців.

 

Нагадаємо, що в понеділок 5 квітня у Дубаї затримали 40 людей за зйомку відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів міста. Тоді повідомлялося, що серед затриманих 11 українок.

 

Пізніше стало відомо, що дубайська поліція затримала дванадцять громадянок України за участь у зйомках відеоролика, в якому оголені дівчата позували на балконі одного з хмарочосів.